Fuara yoğun ilgi

Eskişehir’de yeni bir fuar daha açıldı. TÜYAP Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı 24 Ekim tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı

27 Ekim 2019 10:37
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de yeni bir fuar daha açıldı. TÜYAP Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuarı 24 Ekim tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan fuar ziyaretçilerden tam not aldı. Açılışın ilk gününden itibaren yoğun bir katılım oldu. ETO-TÜYAP Fuar merkezi bu güne kadar düzenlediği fuarlar ile Türkiye’de fuarcılık alanında ilk 10’da adından oldukça söz ettirdi. Hedefleri ise ilk 3’ün içinde olmak!  Fuar Hobi, el sanatları, spor, hediyelik eşyalar gibi geniş bir kitleye hitap ediyor. Renk renk ve özel olarak hazırlatılan stantların bir çoğunda el emeği ürünler de sergileniyor. Eskişehir halkı yoğun ilgi gösterirken çevre illerden de katılım sağlanıyor. 

Sokaklar benimle daha güvenli
Hayvan sevgisi bambaşka bir duygu... Bir çoğumuz sokak hayvanları için elinden geleni yapıyor. Bu konuda bütünleşmeyi hedefleyen Mancahane Hayvanları Koruma ve Yaşam Haklarını Savunma ve Yardımlaşma Derneği de fuar alanında yerini aldı. Hem el emeği ürünleri hem de evcil hayvanlar için kullanılabilecek bir çok ürünü stantlarında satışa sundular. Bu stanttan mama bile alabiliyorsunuz. Toplanan gelir sokak hayvanlarına harcanacak. Günün belli saatlerinde ise standa bir veteriner hekim gelerek merak edilen soruları da yanıtlıyor. Siz değerli okuyucularımızı da bu standı ziyaret ederek desteklemenizi bekliyorum. Özenle hazırlanmış yerlerinde bir broşür dikkatimi çekti. Üzerinde “CAN dostunuz olarak, sokağımda yaşayan bütün canlıları kokusundan tanır, sever ve korurum. Ve yine sokağımdaki yabancı ve kötü canlıyı da kokusundan tanırım. Dünyadaki her canlı gibi tehlike hissettiğim zaman savunmaya geçerim. Sokağımız bana emanet, merak etmeyin...” yazıyordu. Çok beğendim. Bir araya gelerek oluşturdukları derneğin üyeleri, dernek başkanı Nesrin Çiçek öncülüğünde ellerinden gelen tüm imkanları sağlamaya çalışıyorlar. Ulaşmak isteyenler için de dernek Alanönü Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında yer alıyor. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi