Festivallerde bu hafta

Buse Karadeniz yazdı

6 Mayıs 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Yaz aylarının gelmesi şüphesiz herkesin motivasyonunu yükseltti. Havalar ısındı, güneş yüzünü gösterdi ve festivaller başladı. Eskişehir'e sıcak günler çok hızlı geldi. Her yaşa hitap eden festivallerde bu günlerde ESKİFEST konuşuldu. Bu sene ilki gerçekleşen ESKİFEST 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşiyor. İlk günden yoğun bir katılım ile başladı. Sabahın ilk saatlerinde çadırlarını kurarak güne başlayan ziyaretçiler What da Funk ile başlayan festivalde müziğin tadını çıkarmaya başladı. Sosyal medyada da çok sık gördüğümüz görüntüler festivale olan yoğun ilgiyi açıkça gösteriyor.
 
''ESKİŞEHİR'E ESKİFEST'E GELDİM''
Şehrin konumu ve turizme açık bir şehir haline gelmesi bir de  havaların ısınmasıyla birlikte turlar ve ziyaretçilerin çoğaldığını görüyoruz. İlgi de yoğun, talep de yoğun... Günü birlik tur otobüslerini şehir içinde görmeye başladık. YHT ile günü birlik ziyaretlere de tanık oluyoruz. Bu hafta sadece gezi turlarına  ev sahipliği yapmadı Eskişehir. Çevre illerden de bir çok insan festival için geldi. Ankara'dan, İstanbul'dan gelen bir çok ziyaretçi de festivale katılım sağladı. Eskişehir her yönüyle sevildiğini bir kez daha gösterdi.
 
SEVİLEN SANATÇILAR ESKİŞEHİR'DE
Festival bir çok sanatçıya ev sahipliği yapıyor. Mor ve Ötesi, Ferudun Düzağaç, Manga, Vega, Athena, Teoman ve daha bir çok ismi bir araya getiriyor. Eskişehir'de yaşayan ve öğrenim gören bir çok müzikseveri bir araya getiren festival renkli görüntülerle devam etti. Sevilen sanatçılar ilgiden oldukça memnun ayrılacağa benziyor. Eskişehir'e de damga vuracağı şüphesiz...
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi