Eylül Mottosu / 2. bölüm

Yaşamında aidiyet kurabilmek için önce kendi iç dünyanda topraklanmalısın... Bugün Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları...

6 Eylül 2019 10:01
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Terazi (22 Eylül - 22 Ekim): Bu ay bilinçaltı konuları ile cebelleşiyorsunuz. İfade etmediğiniz her şey tek tek önünüze çıkıyor. Yüzleşme vakti geldi. Rüyalara ve evrensel mesajlara dikkat edin. Meditasyon ve yoga zihninizi aydınlatacak ve bu ay tam da ihtiyacınızı karşılayacaktır. 14’ünde gerçekleşen Dolunay 6. Evinizde sağlık, çalışma alanı ve ev içi konularda gündem oluşturuyor. Sizin için daha iyi olan o iş ve ev belki de yolda. Bunlar sizin Anka kuşu misali yeniden dirileceğiniz alanlardır. Yeni ay sizi ekim ortalarına kadar sırılsıklam aşık ve finansal konularda şanslı yapacak. Oldukça büyük radikal kararlar alabilirsiniz ve aslında tam da zamanı.. Şans sizinle!

Akrep (22 Ekim - 21 Kasım): Sosyal aktiviteler, eğlenceler ve bunların organizasyonu sizde. Kollektife hizmet ettiğiniz güçlü bir ay. Yine de arkadaşlık ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. İdealleri gerçekleştirme ve idealler uğruna mücadele etme konusunda ayın en hırslısı sizsiniz. 14’ünde gerçekleşen Dolunay aşk, yaratıcılık ve çocuklar alanında gündem oluşturuyor. Sürüncemeli ilişkiler kökten kopabilir. Aşkta neye ihtiyacınız olduğunu tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sert bitişler için hazırlıklı olun. Yeni ay sizi ekim ortalarına kadar manevi anlamda besliyor. Sevgili Akrepler dua, meditasyon, yoga size bu ay iyi gelen aktivitelerden. Rüyalarınızı takip edin.

Yay (21 Kasım - 21 Aralık): Kariyer konuları gündemde ve oldukça çalkantılı günlerden geçiyorsunuz. Kendinizi patronunuza veya yöneticilerinize göstermek, potansiyelinizi yansıtmak için harika bir zaman. Yalnızca pes etmeden, sitem etmeden işinize odaklanın. 14’ünde gerçekleşen Dolunay  4.evinizde aile, ev ve yerleşim konuları ile gündem oluşturuyor. Aile büyüklerinize karşı daha sakin ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ev ve şehir değişikliği yüksek olasılıklar dahilindedir. Yeni ay sizi ekim ortalarına kadar idealleriniz ile ilgili güzel gelişmelere yönlendirecek. Yeni fırsatlar kapıda. Sosyal çevre değişikliği ve yeni arkadaş ortamlarına girmeye hazır olun. Beklediğiniz aşk burada sizi karşılayabilir.

Oğlak (21 Aralık - 20 Ocak): Eğitimler ve yeni öğrenilecek ilgi duyduğunuz konularda daldan dala konuyorsunuz. Ay’ın en çok sorgulayanı ve araştıranı sizlersiniz. Uluslar arası kontaktlar, yabancı ülke seyahatleri olasıdır. 14’ünde gerçekleşen Dolunay 3.evinizde kardeşler, yakın akrabalar, komşular, kısa mesafeli yolculuklar konusunda gündem oluşturabilir. Yakınlarınızla yüzleşme vakti sakin olmakta fayda var. Yolculuklarda hız yapmamaya, aceleci, dalgın davranışlarda bulunmamaya özen gösteriniz. İletişiminizi daha naif tutmanızda fayda var. Yeni ay sizi ekim ortalarına kadar statü ve mevkii yükselişi ile onurlandırıyor. İş arkadaşlığından bir aşk doğabilir. Patronunuzdan zam alabilirsiniz.

Kova (20 Ocak - 19 Şubat): Borçlar, krediler, dışarıdan gelen finansal kaynaklar gündemde. Bir borç bitirebilir, beklediğiniz krediyi bankadan çekebilirsiniz. Bu ay bazı konuları fazla abartmamaya dikkat edin. Kendinizi manipüle edecek kadar gözünüz kararabilir ve yaptığınız şeylerin kurbanı olabilirsiniz. Sağlık konularında  ise bazı küçük cerrahi müdahalelere ihtiyaç duyulabilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizi 2. Evde finansal gelir kaynaklarınız konusunda uyarıyor. Harcamalarınıza çok dikkat ediniz. Bilhassa kendinize verdiğiniz değeri gökyüzüne gösterme vaktidir. Yeni ay size Ekim ortalarına kadar bol bol seyahat ve yeni eğitim alanları açıyor. Gittiğiniz yerde aşık olmanız muhtemeldir.

Balık (19 Şubat - 21 Mart): Yalnızsanız eğer bu ay partnersiz kalmanız neredeyse imkansız. Beraberlikleri olanların ilişkileri yenilenme sürecinde. Odak noktanız ilişkiler ve ortaklıklardır. Siz yine de fazla fedakarlık yapmaya karşı temkinli olun. Aynı fedakarlığı karşıdan göremeyebilirsiniz. 14’ünde gerçekleşen Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Dolayısıyla Eylül ayı sizin için bir dönüm noktası olacaktır. Kendinizi yeniden doğururken sizi aşağı çeken her şeyi ve herkesi geride bırakın. Yeni ay Ekim ortasına kadar size tutkulu aşklar, miras ve krediler konusunda olumlu gelişmeler verebilir. Sağlık konusunda sıkıntı yaşayan balıklara iyi haber her şey yoluna giriyor.
Sevgiyle kalın.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi