Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmak kime ne kazandıracak?

Eskişehirspor kanayan yaramız. Geçmişten gelen sıkıntılar kötü yönetim ve sportif başarısızlık, Eskişehirspor'u ikinci lige düşürdü.

1 Mayıs 2021 16:11
A
a
Sütiş Eskişehir


SİYASETİNİZ KÜME DÜŞTÜ
Eskişehirspor kanayan yaramız. Geçmişten gelen sıkıntılar kötü yönetim ve sportif başarısızlık, Eskişehirspor'u ikinci lige düşürdü. Eskişehirspor'un kötü gidişatına dur demek, geleceğe emin adımlarla ilerlemek ve borçları bir nebzede olsa hafifletmek amacıyla fidan kampanyası başlatıldı. Kampanyaya Türkiye'nin dört bir yanından destek geldi. Ancak bu durumu siyasete alet edenlere de tanık olduk. CHP İl Başkanlığı tarafından "128" adet fidan bağışı yapılması sosyal medyayı altüst etti. Böylesine önemli bir süreçte Eskişehirspor üzerinden siyaset yapmak kime ne kazandıracak? CHP'nin bu hareketi ne kadar yanlışsa ona cevap vererek Eskişehirspor'un ismini kullanarak siyaset yapan AK Partililerin tutumu da bana göre yanlış.  Eskişehirsporumuzu ayakta tutmak için siyaset yapalım üzerinden prim yapmak için değil!


 
ALKOL SATIŞINDA SON KARAR
Günlerdir alkol satışının yasaklandığı yönündeki karar, tartışma konusu olmuştu. Çıkan haberlere göre bazı noktalarda alkol satışının devam ettiği, her hangi bir yasak olmadığı yönünde iddialar bulunuyordu.  Bazı marketlerde satışın devam etmesi üzerine yapılan denetimlerde cezai işlem de uygulandı. Kapanma süreci boyunca alkol yasak mı değil mi sorularına son noktayı Valilik koydu. Eskişehir Valiliği tam kapanma süresince tekel büfelerinin kapalı olmasına, bakkal, market, büfe gibi yerlerde alkol satışının yapılmamasına dair alınan kararı duyurdu. Kurallara uymayan işletmeleri ağır cezalar da bekliyor. işyeri/işletmenin vatandaşların sağlığını koruyabilecek şekilde uygun hale getirilmesi için üçüncü ihlalde 3 gün; dördüncü ihlalde 1 ay süreyle faaliyet durdurma cezası uygulanacak.
 
ZAM YÜZDE 1'DE KALIR MI?
Sessiz sedasız tüketim mallarına yapılan zamlara alışmak durumunda kaldık. Yine akşam saatlerinde Doğalgazda konut ve sanayi abone gruplarının tarifelerinde yüzde 1'lik zam yapıldı. Yaz mevsimine girdiğimiz bu günlerde doğalgaz tüketimi düştü ancak zam yapmaktan ne yazık ki vazgeçmiyoruz. Zammı şuan tüketiciler olarak hissetmekse de, kış mevsimine yakın yapılacak yeni zamlara da hazırlıklı olalım. Anlaşılan yüzde 1'lik zama duacı olacağız...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 3 Mayıs 2021 00:17

Bu CHP liler de çok cimri çıktı. Madem reklamını yapacaksın 128 adet değil, paraya kıyıp 128.000 adet alacaksın ki hiç olmazsa kulübün sayenizde bozulan itibarına değsin.

2 3 Cevap Yaz
bilek26 2 Mayıs 2021 05:39

Bu yönetim kurulurken niye tek grup olarak liste hazırladı ve niye bütün aşırı başarısızlığına rağmen hala orayı işgal ediyor bunlar siyaseten değil mi? Bu kulüp siyasetin etkisinden ne zaman kurtuldu ki. Siz gazeteciler birleştireceğinize ayırmaya devam edin sizin eseriniz bu halimiz.

0 3 Cevap Yaz
Cafer çelik 2 Mayıs 2021 01:24

Takım süper lige çıktı sıfır tesisler borçsuz bir kulüp bu şehire rahmetli unakıtan tarafından temin edilmişti. O dönemde tesislerin açılış törenine gittim unakıtan komuşma yaptı ve dediki arkadaşlar hasbelkader eskişehirin milletvekili oldum. Gelin bir olalım bu şehre iki çivi çakalım. Bazıları beni TBMM'de eskişehirspora yardım ediyor diye şikayet ediyor ve zor durumda kalıyorum. Şimdi anladınızmı bu GALLE kuyusuna neden düştüğümüzü ? İyi gününün kıymetini bilmeyen kötü gününe tez erermiş. Yaşı 50-60 civarında olanlar bir daha bu takımı süper ligde göremeyecek çünkü ömürleri vefa etmeyecek. Dost acı söyler birbirini yiyenler sonunda hep aç kalmışlardır.

2 4 Cevap Yaz
Şapbadanak 1 Mayıs 2021 19:38

Mis gibi stadyumu beğenmeyenler nankörlük yapanlr en büyük cezayı aldılar önce es es düştü sonra yıllarca giremeyecekleri stattan oldular

7 4 Cevap Yaz
Mehmet Kılınç 1 Mayıs 2021 17:14

🇹🇷😷👏👏👍👏👏😷🇹🇷

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi