Eskişehirspor'un belki de son başkanı...

Eskişehirspor’un “Son” Başkanı Mehmet Şimşek, basın karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalara birazdan değineceğim. Ancak öncelikle “Son Başkan” kısmını ele alalım.

14 Ekim 2022 09:33
A
a
Sütiş Eskişehir
Mevcut başkan kimse, zaten o başkan son seçilmiş başkan olmak zorunda. Ancak Mehmet Şimşek’in “En Son” başkan olma tehlikesi var. Çünkü kulübümüz hiç olmadığı kadar ciddi bir kapanma tehlikesiyle karşı karşıya.
Elimizdeki futbolcu kadrosu ortada. Bu takımın daha iyi neticeler alması elbette mümkün. Ancak bu futbolculardan da mucizeler beklememek lazım.
“Normal şartlarda yönetim kurulumuzun istifa etmesi gerekiyor ancak normal şartlar yaşanmadığı için, daha kaotik bir ortam oluşmaması için görevimize devam ediyoruz” diyen Mehmet Şimşek ve arkadaşları büyük bir yükün altına girdiler. Belli ke moralleri hiç olmadığı kadar bozulmuş durumda. Bunda taraftarın tepkisinin de rolü var.
Milletvekili Nurullah Sazak hâriç hiçbir destek alamadıklarını belirten Şimşek, “Bir buçuk senedir görevdeyiz. Bir kere olsun valimiz milletvekillerimiz Kazım Kurt dışında belediye başkanlarımız maça gelmedi” ifadelerinde bulundu.
Şom ağızlılık yapmak istemiyorum ama Eskişehirspor bu gidişle kapanır. Önümüzde bir ara transfer dönemi var. Transfer önündeki engelleri aşamazsak kapanırız. Hepi topu iki buçuk ayımız kaldı. Eğer Ocak’a kadar üzerimizdeki ölü toprağını silkeleyemezsek, bu Eskişehirspor için cenaze töreni düzenleyeceğiz demektir. Aklımızı başımıza almanın vakti geldi de geçiyor bile.
 
AK Parti’ye anket morali
İktidara yakın isimler Metropol Araştırma Kurucu ve Yöneticisi Özer Sencer’in “AK Parti, kararsızlara düşen oyları geri kazanıyor” sözü üzerine bayram havası yaşıyor. E hani bu anket şirketleri vatan hainiydi? Hani “Dış Mihraklar” asrın hükûmetini devirmek için böyle paçavralar yayınlıyordu? İşinize gelince mi anketlere inanıyorsunuz?
İşin doğrusu şu; şimdiye kadar anket şirketleri seçim sonuçlarını çok doğru bir şekilde önceden bilmeyi başardı. Bu dönemlerde “Nal toplayan” muhalefet, “Anketlere inanmıyoruz, dış güçler AK Parti iktidarını korumak için manipülasyon yapıyor” diyordu. Şimdi aynı acizliği iktidar cenahında görüyoruz.
Metropol gibi saygı değer anket kurumlarını, saygın olmayan “Ne idüğü belirsiz” anket şirketlerinden ayırmak çok kolay. Geçmiş seçimlerdeki başarılarına bakarsınız ve hangi kamuoyu yoklama kuruluşlarının güvenilir olduğunu bulursunuz.
Şimdiye kadar saygın kurumların yaptığı araştırmalara göre AK Parti seçimleri – büyük ihtimalle – kaybediyordu. Ancak son bir aydır işlerin AK Parti lehine döndüğünü yine aynı saygın anket şirketlerinden öğreniyoruz.
Bunun sebepleri nelerdir?
Kısmen Kılıçdaroğlu’nun adaylık ihtimalinin yükselmesi Millet İttifakı cenahında ciddi bir moral sarsıntısı yarattı, kısmen de AK Parti kolları sıvadı ve seçim çalışmalarına başladı.
Sebep ne olursa olsun AK Parti’nin seçimlere asılacağı ve kazanma ihtimalinin hiç de az olmayacağı ortada. AK Partililer ve muhalefet cenahı birbirlerine ve saygın anket şirketlerine laf edeceklerine kolları sıvasınlar ve vatandaşın karşısına çıkarak, “Temiz” bir seçim süreci sürdürsünler…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Dik Duruş 14 Ekim 2022 20:05

Son başkansa plaket verelim...

3 1 Cevap Yaz
Bilmeyen var mı 14 Ekim 2022 18:46

EsEs istenirse bir saatte kurtarılır.8-10 milyon bazılarının delikli kuruşu gibi .Ama istenmiyor.Cezalı..

0 4 Cevap Yaz
Tahir 14 Ekim 2022 18:43

EsEs in bu duruma gelmesinde kötü yönetimin yanında başkaları da vardı.....EsEs düşsün diye bekleyen içimizdeki hainler.

0 4 Cevap Yaz
eseli 14 Ekim 2022 15:43

bence amatöre düşelim oradada transfer yasağı varsa ortanda bir alt lige ondan sonra yokoluş

4 0 Cevap Yaz
amatör 14 Ekim 2022 11:08

amatöre düşünce kulüp kapanır mı.uydurmayın.......

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi