Eskişehirspor'da taraftardan başkası yalan!

Eskişehirspor tarafından başlatılan “Hedef bir milyon fidan” kampanyası devam ediyor

13 Mayıs 2021 19:19
A
a
Sütiş Eskişehir
Derhal Yazıyorum 13 05 2021

TARAFTARDAN BAŞKASI YALAN!
  • Eskişehirspor tarafından başlatılan “Hedef bir milyon fidan” kampanyası devam ediyor. Şu an itibariyle bu güne kadar 7 bin 180 kişi tarafından toplamda 904 bin 540 lira bağışta bulunuldu. Bilindiği üzere Eskişehirspor’da mali krizin aşılması için başlatılan kampanyaya destekler ağır ilerliyor.  En büyük bağışı yine cefakar taraftar yaptı.  Tabloya bakıldığında en yüksek miktarda bağış ise hayatını kaybeden Eskişehirspor taraftarı Çağlan Yılmaz adına yapıldı.  2 bin 626 adet bağış ile taraftarlar başı çekti. Taraftar her zaman olduğu gibi takımına sahip çıkmaya devam ediyor. Daha önce de olduğu gibi seyircisiz maça 26 bin hatıra bileti alarak tarihe geçen bu taraftar, herkese örnek olmaya devam ediyor. Eskişehir’in onca ağ babası olmasına rağmen kampanyaya destek verilmemesi tepkilerini de beraberinde getiriyor… Yılladır taraftarla ayakta kalma mücadelesi veren Eskişehirspor’un maalesef kendi taraftarından başka dostu olmadığını bir kez daha görmüş olduk… Kısacası taraftardan başkası yalan…
GİZLİ GİZLİ BAYRAMLAŞMA!
  • Dün kentin tüm marketlerinde kuyruk aldı başını gitti, kuruyemişçiler, tatlıcılar… Adeta insan seli vardı.   Özellikle Tepebaşı bölgesinde. Resmen pandemi öncesi bayram telaşını hatırladım… Eski alışkanlıklarımızdan vazgeçmiyoruz. Bayram öncesi yine yoğun bir alışveriş hakimdi… Bugün ise marketlerde adeta in cin top oynuyordu… Bayramlaşmaların zaten uygun olmadığı pandemi sürecinde bu kadar yoğun alışverişi anlamak mümkün değil… Bir de kaçak bayramlaşmalarla karşı karşıyayız… Kimisi ara sokaklardan, duvar kenarlarından yürüyerek polise yakalanmadan ziyaretler gerçekleştirdiklerini görmeniz mümkün… Vakalarda yaşanan düşüşün tekrar artmaması için, biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor.  Gizli kaçak ziyaretlere son verelim.
 
VERİLECEK DESTEKLER LAFTA KALMASIN
 
  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “"Büyük bölümünü evlerde geçirdiğimiz 1 ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz” açıklamasında bulundu. Ülkedeki her kesimden insan pandemi sürecinde adeta umudunu kesti, kimisi umursamadı, kimisi kuralları dikkate almadı. Ve bu dediklerim hale devam ediyor. Fahrettin Koca koronavirüsün ortaya çıktığı günden bu yana umut mesajlarından bir an olsun vazgeçmedi... Koronavirüs sürecinin en sabırlıları diye liste yapsalar, birinci sıraya sağlık çalışanlarını, ikinci sıraya ekonomik krizde olan esnafı,  üçüncü sıraya ise umudunu her gün arttıran Bakan Koca’yı yazarım…  Her şeye rağmen görevinden vazgeçmeyen sağlık çalışanları ve geçim derdi yaşayan herkesin pandemi sürecinden sonra mutlaka ödüllendirilmesi gerekiyor…  Verilecek destekler lafta kalmamalı… Sıkıntılar telafi edilmeli… Tarih bu günleri unutmayacak.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
AtYalani 16 Mayıs 2021 22:13

Transfer acilmazsa seneye de kume dusmemiz neredeyse kacinilmaz. Bu yonetimin capi ve mali gucu bu isi cevirmeye yetmez. Transfer tahtasini acmak icin calismalar acilen baslamalidir, ne kadar gecikirse yonetime talip olacak insan bulmak zorlasir. Kongre kararini geciktirerek muhtamel adaylarinda onunu kesmeye calisiyorlar, aaa! hic talip yok yine bize kaldi diyecekler! Eses'i oyuncak ettiler kendilerine, bunlari destekleyenlerde bu vebale ortak. Sahiplenmek guzel ama babanin mali gorup ucuz siyasetle cocukluk hayallerini tatmin etmeye calismak koca kulup uzerinden ! Yonetim uzerinde baski arttirilmalidir, bir an once kongre yapilmalidir, tum mali tablo seffaf bicimde secim oncesi aciklanarak. Yonetim yine aday olabilir, kazanirlarsa devam ederler. Ama ucuz siyasetle rakip olabilecekleri yildirmak, kulubu babanin mali gormek cok ahlaksizca. Artik basin onunude cikmaz olmuslar, bir aciklama yapin yahu!

0 1 Cevap Yaz
pompeo

Yüce baronumuz ve konsey üyeleri paralari kurtardiysa mesele yok ... ne ugrascaklar basinla masinla ...

0 0
Hasan 16 Mayıs 2021 16:08

Bursasporun borcu EsEs in borcunun 2 katında fazla ama 4 tane başkan adayı var.Fark herhalde bu.

0 5 Cevap Yaz
Deli Ruhi 15 Mayıs 2021 18:05

Bursaspor bile kümede kalmayı başarısızlık olarak addedip seçimli kongreye gidiyor.. Bizim yönetim ise takimi iki kez kume dusurup bu kadar başarısızlığa rağmen kongreye gitmek için hala neyi düşünüyor. Bu neyin inadı. Seçimli kongreye gitmemek Eskisehirspor'a yapılan en büyük kötülüktür. Bunu vebali koltuk sevdalısı olan, koltuktan kalkmamaya direnen bu baskan ve bu başkana, yönetime çanak tutanlardir.

0 7 Cevap Yaz
pompeo 14 Mayıs 2021 23:34

Token paralari ne oldu ? ... ne kadar geldi kulübe? seffal olsana basgannn ....

1 6 Cevap Yaz
Deli Ruhi 14 Mayıs 2021 18:07

Sayın Baskan Duyumlarımiza göre geçen hafta Ormandan fidan kampanyasına istinaden hak ediş olarak kulübe para gelmiş. Gelen paraların yönetim tarafından ilk önce kendi alacaklarına istinaden tahsil edildiği söylenmektedir. Bunun doğru olup olmadığının doğru değilse Gelen paralarin nereye ne şekilde harcandığını basin açıklaması yaparak taraftari bilgilendirme yapmanızı arz ederim.

0 15 Cevap Yaz
furemen

Cevap veriiiiiiinnn!!!

0 0
Davut 14 Mayıs 2021 13:59

EsEs in bu durma düşmesinden sorumlu kimlerse hesap sorulup kulupden hemen uzaklaştırılmalı.Elbette bunu yapacak biri çıkarsa

0 11 Cevap Yaz
Hayati 14 Mayıs 2021 13:47

EsEs benim evladım diyenler nerede.Evladın bu sene bir araba dayak yedi.Bitkisel hayatta.Siz grubunuzu büyütmekle meşgulsünüz.

0 9 Cevap Yaz
Kağan 14 Mayıs 2021 13:23

Seçimlerde milletvekili seçmeyelim.Zaten seçilenlerin isimlerini kaç kişi biliyor.Hiç bir ele alınır icraat yok.Güçleri yetmiyor.

0 9 Cevap Yaz
ESES 1965 14 Mayıs 2021 11:22

Eskişehirsporun kurulduğu 1965 yılından bugüne kadar en büyük AĞA BABALARI olan cefakar taraftarı Eskişehir halkıdır, esnafıdır, çalışanıdır, işverenleridir, zenginidir, firmalarıdır, simitçisidir, talebesidir, ayakkabı boyacısıdır, kağıt toplayıcısıdır, yaşlısıdır, kadınıdır, gençidir. Bu gerçek AĞA BABALARI ES ES için bugüne kadar maddi ve manevi her türlü desteğini vermişlerdir. Siz basın üyeleri, köşe yazarları neden gerçekleri yazmıyorsunuz. Bu takımı bu duruma getirmiş olan son yılların yöneticilerini halktan topladıkları paraları buharlaştıranlardan, Halktan toplanan paralarla Paris geceleri düzenleyen, şehrin göbeğinde büyük ekrandan maç seyretme organizasyonu düzenleyip simitçi kardeşimizi yardım yapmadı diye ağlatan sözüm ona tribün lideri bozuntularına NEDEN HESAP SORMUYORSUNUZ, SORAMIYORSUNUZ Yazıklar olsun. Bu halkın artık kimseye güveni kalmamıştır. Gelen giden halkın PARASINI çar cur etmiştir. Bu halk artık bıkmış yardım mardım yapmayacaktır. Siz basın üyesi, bir köşe ya

0 11 Cevap Yaz
furemen

Bu güne kadar bu konuda gördüğüm en iyi en etkileyici yazı..Yerel medya resmen üç maymunu oynuyor.Yazıklar olsun!!!

0 7
pompeo

avantasini alan dut yemis bülbüle dönüyor ... konusani barindirmazlar oralarda ..

0 7
Muhabir 14 Mayıs 2021 09:36

Berber kac fidan aldı? blue bonck kaç fidan aldı?

1 8 Cevap Yaz
pompeo

rant bittikten sonra ... bunlar yeni aabi .. yeni ikbal arayisina girmistir... blue bnck zaten siyasete atildi .. fidan midan hikaye ...

0 5
Kızılcıklı Tayfa 14 Mayıs 2021 00:39

Efsane Kızılcıklı taraftar gurubu tekrar kurulsun nefer (fener) bizi bu durumlara getirdi!

1 14 Cevap Yaz
furemen

Kesinlikle katılıyyorum.

1 6
Çiftelerli 13 Mayıs 2021 19:35

Berber kaç fidan aldın la

1 11 Cevap Yaz
furemen

Bizi bitirdin be

0 7
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi