Eskişehirspor'da işe hızlı başladılar!

Eskişehirspor’da olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadığı için oluşturulan Divan Kurulu’na büyük iş düştü

13 Haziran 2021 19:01
A
a
Sütiş Eskişehir
Derhal Yazıyorum 13 06 2021

DİVAN KURULU İMZAYLA BAŞLADI!

  • Eskişehirspor’da olağanüstü genel kurulda başkan adayı çıkmadığı için oluşturulan Divan Kurulu’na büyük iş düştü. Kongre 28 Haziran’a ötelenirken bu süreçte Divan Kuruluna transfer tahtasının açılabilmesi için kulübün borcu bulunan isimlerden imza alınması için yetki verilmişti. Eskişehirspor resmi web sitesinden yapılan yazılı açıklamada bazı imzaların alındığı duyuruldu. Açıklama şöyle: “Divan Kurulumuz transfer tahtasının açılabilmesi adına çalışmalarına başlamıştır. İlk olarak imza veren Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun ve İlyas Kahraman’a camiamız adına teşekkür ederiz”   Öte yandan gün boyu imza çalışması sürdürüldü…  Açıklamalara bir  yenisi daha eklendi:  “Transfer yasağımızın kaldırılması için imza veren Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos ve Leandro Junio Souza de Deus’a camiamız adına teşekkür ederiz” imzalarda Divan Kurulu hız kazandı.  Daha alınacak çok imza var fakat ilk günden 11 kişiden imza alınması alkışı hak ediyor… 28 Haziran’a kadar imzalar umarım tamamlanır.
 

SÖYLEYECEK KELİME BIRAKMADILAR!

  • Türkiye'nin dört bir yanından topladıkları plastik mavi kapaklarla engellilere tekerlekli sandalye bağışında bulunan yaşlı adam ile torunu, hayırseverlerin teslim ettiği çuvallar dolusu kapağın çalınması nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Evet, hırsızlık öyle bir boyuta geldi ki malzemenin değeri falan fark etmiyor. Hırsızlık yapmayı bir kere kafasına koyanlar maalesef ne bulursa alıp götürüyor… Ne vicdanımız kaldı ne insanlığımız… Dede-torun emek vererek biriktirdikleri mavi kapaklarla engellilere umut oluyorlar! Ancak bu mücadeleyi de çok görenler var! Yazık!

 ESKİŞEHİR’DEN KOPAMIYORLAR

  • Eskişehir’de son yıllarda birçok dizi ve filmlere sahne oluyor. Son olarak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan ve çekimleri Eskişehir’de yapılan Savaşçı dizisi ekranlara veda etti.  Savaşçı dizisi yapımcıları Başkan Yılmaz Büyükerşen’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dizi oyuncu kadrosunun Eskişehir’den ayrılırken büyük üzüntü yaşadıkları belirtildi. Evet, Eskişehir’e alışan bir daha ayrılmak istemiyor… Tıpkı üniversite öğrencileri gibi Eskişehir’de okuyan birçok öğrenci hayatını Eskişehir’de sürdürmeye devam ediyor… Önümüzdeki günlerde de birçok dizi ve filmin Eskişehir’de çekileceği yönünde girişimler de var… Kente gelen bazı yapımcılar şehirde incelemeler yaptığı gelen bilgiler arasında…
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 14 Haziran 2021 14:33

duyar kasiyorlar iste ... biz yaptik ... Eskisehirspor düsmanlari, kötü alacaklilar, imza vermedi ... mantigi ..

0 1 Cevap Yaz
ESESLİ 14 Haziran 2021 09:29

KULÜP ŞİRKETLEŞMELİ HESAP VEREBİLMELİ HEDEFİ OLAN BİRİSİ GELSİN.YOKSA İŞİMİZ ZOR.

0 5 Cevap Yaz
Murat 14 Haziran 2021 01:31

Ya kardeş onlar zaten imza veriyor. Boşuna kimse sevinmesin ortada birşey yok

0 1 Cevap Yaz
Aslan 13 Haziran 2021 23:04

Transferi açmaları mucize

0 1 Cevap Yaz
Tatar erol 13 Haziran 2021 22:31

Oyuncuların tamamı eskişehir toprağından olmalı ķi anadolu yıldızı olsun.

0 2 Cevap Yaz
Tatar erol 13 Haziran 2021 22:27

SARAR,HAKKI ÖDENMEZ ETİ,MİLLETVEKİLLERİ NE GÜNE DURUYOR.

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi