Eskişehir yine öncü oldu

Uydu üzerinden yayın yapan 12 yayın kuruluşu, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş başkanlığında Eskişehir'de bir araya gelerek, çok önemli bir adım attılar

18 Ağustos 2020 09:14
A
a
Sütiş Eskişehir

Uydu üzerinden yayın yapan 12 yayın kuruluşu, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş başkanlığında Eskişehir'de bir araya gelerek, çok önemli bir adım attılar. Anadolu'nun önemli televizyon kuruluşlarının sahiplerinin ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Türkiye Televizyon İşverenleri Sendikası'nın kuruluşu gerçekleştirildi. Bu son derece hayırlı gelişmeye imza atan bütün yöneticilerimizi tebrik ederim. Ayrıca bu tarihi adımın Eskişehir'de atılması da bizi bir kere daha gururlandırdı. Sayın Özgür Fetih Demirdaş'ın bireysel çabalarının bizzat şahidi olmuşumdur. Kendisini de ayrıca bu tarihi adımı Eskişehir'de attırdığı için kutluyorum.

Biz haberciler, milletin derdiyle dertleniriz ancak kendi sorunlarımızı çözmek konusunda çok başarılı olamayız. Hani terzinin kendi söküğünü dikememesi gibi. İşçileri savunacağım diye hapse giren haberci görmüşsünüzdür, ancak kendi sorunları için hapse gireni göremezsiniz. Televizyon İşverenleri Sendikasının bir şeylerin değişmesinde öncülük yapacağından şüphem yok.

Sadece işçiler değil, işverenleri de taşıyan bir geminin içindeyiz. Bu geminin selametle limana yanaşması için yine birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Antalya Kanal V Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okan Kaya'nın başkanı olduğu, başkan vekilliğine ise ES TV Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş'ın getirildiği TÜRKTVİŞ SEN'e uzun ömürler dileriz. Söz konusu organizasyonun büyük bir eksikliği doldurduğu göz önünde bulundurulursa, kısa süre içerisinde de gelişeceğini tahmin edebiliriz.

 

Lütfen çok dikkat edin

Hani "Türk gibi başla, Alman gibi bitir" demişler ya, virüsle mücadelenin ilk günlerinde böyle bir makale yazmış, "Çok iyi başladık, inşallah devamını disiplin içerisinde getiririz" demiştim. Aslında bir anlamda, "Biz Türkler büyük bir motivasyonla işe koyulur, ancak işin sonunu getiremeyiz" diye üstü kapalı endişelerimi de dile getirmiştim.

Maalesef korktuğum ne varsa çıktı. Başlangıçta salgınla mücadelede Avrupa'nın en başarılı ülkelerinden biriydik. Ancak şimdi işler değişti.

Bu gerçeklerden yola çıkarak hükûmete bir takım kabahatler bulabiliriz. Ben bu kanaatte değilim. İktidar böyle bir virüs salgını karşısında yapılması gerekenleri üç aşağı – beş yukarı yaptı. Ancak bizler vatandaş olarak virüsle yaşamaktan sıkıldık. Bazı basit tedbirleri bile uygulamaz olduk. Tokalaşmadan bile kaçınmamız gerekirken, sarılıp öpüşmelere başladık. Maske takmayı, korkaklık olarak gördük. Kalabalık ortamlara bodoslama daldık...

Son olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de koronavirüse yakalandığını üzülerek öğrendik. Kendisine acil şifalar dileriz. Virüs şöhretli veya sıradan insanları ayırmıyor. Lütfen kendinize çok dikkat edin ve yetkililerin uyarılarına harfiyyen uyun.


 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi