Eskişehir'in de Aquası var

Fiyatlar mı? Hiç düşünmeyin, oldukça uygun. Aqua Bahçe 5 Haziran Salı günü kapılarını açıyor.

2 Haziran 2019 10:05
A
a
Sütiş Eskişehir
Ramazan ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde görüyorum ki herkes bayram tatili planını çoktan yapmış. Uzun bir bayram tatili dönemi var önümüzde. 9 gün boyunca izin yapacak olan bir çok insan farklı programlar ile değerlendirecek bu tatili. Kimi memleketine ailesinin yanına giderken kimileri ise mayolarını çoktan valizlerine yerleştirip sahil kıyılarına yola çıktı bile. Eskişehir'de boş kalmayacak. Bayram tatilinde Eskişehir'de kalan vatandaşlarımız için de güzel bir fikrimiz var.
Eskişehir'in tek aquaparkı bayramın 2'nci gününden itibaren hizmete açılıyor. Hemde yenilenen yüzüyle! Aquapark bu sene işletmeyi devretti. Karşımızı ''AQUA BAHÇE'' olarak çıkıyor. Yeni işletmeciler oldukça renk katmış tesise. Baştan aşağı yenilemişler, tüm onarımlarını yapmışlar. Sadece aqua ile de kalmamışlar. Tesis içinde farklı konseptler de yaratmışlar. Mangal keyfini sevenlere 'kendin pişir, kendin ye' alanı oluşturmuşlar. Size tüm servisinizi hatta mezelerinize kadar ikram ediyorlar. Kahvaltısı da oldukça iddialı. Mutlaka tavsiye ederim.
Bunlarla beraber düğün, nişan, mezuniyet gibi özel günlerinizde de sizlere özel bir konsept yaratmışlar. Oldukça şık tasarlanmış bu alanlarda ince ince tüm detaylar düşünülmüş. Fiyatlar mı? Hiç düşünmeyin, oldukça uygun. Aqua Bahçe 5 Haziran Salı günü kapılarını açıyor. İşletmeciler çok heycanlı, mekan yepyeni haliyle siz değerli müşterilerini ağırlamayı bekliyor. Mutlaka tavsiye ederim.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi