Eskişehir'in baharı hiç bitmesin

​Bu hafta geleneksel olarak her sene düzenlenen Bahar Şenlikleri Yürüyüşünü yine Anadolu Üniversitesi düzenledi.

5 Mayıs 2019 09:54
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
''Ben her bahar aşık olmam ama her bahar gitmek isterim. Gittiğim olmadı hiç. Ama olsun.... İstemekte güzel'' diye kalemine almış Can Yücel.
Her okuduğumda mutlaka bahardır ve ben her okuduğumda ayrı bir severim bu kelimeleri. Her sene olduğu gibi bu senede bahar Eskişehir'e geç geldi. Maalesef şehrimizde havalar biraz zor ısınıyor. Fakat bu durum hiç bir bahar festivaline veya hiç bir bahar etkinliğine engel değildi. Eskifest'in son günü sağanak yağmurla geçti. Katılımcılar çamurun içinde bile eğlendi. Mayıs ayının gelmesiyle okulların mezuniyet baloları da başladı. Her gün farklı farklı mekanlarda oldukça şık ve ayrıca eğlenceli mezuniyet baloları düzenleniyor.
Bu hafta geleneksel olarak her sene düzenlenen Bahar Şenlikleri Yürüyüşünü yine Anadolu Üniversitesi düzenledi. Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı öncülüğünde Anadolu Üniversitesinin tüm fakülte öğrencileri katıldı. Şarkılar ve danslarla eğlenceli bir yürüyüş oldu. Öğrencilerin kostümleri ve farklı makyajlarıyla çevredeki vatandaşlar tarafından oldukça ilgi çekti. Vatandaşlara renk renk çiçekler dağıttılar. Valilik Meydanından başlayan yürüyüş adalar mevkiine kadar devam etti. Eskişehir'in baharı, güzel etkinlikleri ve rengarenk görüntüleri hiç bitmesin...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi