Eskişehir gündemine damga vuran fotoğraf

Yaklaşan seçimler için kolları sıvayan isimlerden biri de CHP İl Başkanı Recep Taşel. Taşel ve arkadaşları son olarak Seyitgazi’ye bir dizi temasta bulunmak üzere gitmişler. Ziyaretin ayrıntıları hakkında fazlaca bilgi sahibi değiliz. Ancak bir fotoğraf var ki, gündeme damgasını vurmuş.

12 Ekim 2022 09:17
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Yaklaşan seçimler için kolları sıvayan isimlerden biri de CHP İl Başkanı Recep Taşel. Taşel ve arkadaşları son olarak Seyitgazi’ye bir dizi temasta bulunmak üzere gitmişler. Ziyaretin ayrıntıları hakkında fazlaca bilgi sahibi değiliz. Ancak bir fotoğraf var ki, gündeme damgasını vurmuş. O da ilçede stant açan AK Partililerle CHP’lilerin bir arada fotoğraf çektirmesi olmuş.
Şimdi Türkiye’de kimse kimsenin düşmanı değil. Siyaseti düşmanlık üzerinden kurgulamamak lazım. Madem ki politikacılar memlekete hizmet etmek istiyorlar, o zaman rakipleriyle de bir araya gelmeyi bilmeliler.
Bu fotoğraf bizi umutlandıran, geleceğe daha bir güvenle bakmamızı sağlayan bir fotoğraf. Hem CHP’lileri hem de AK Partilileri tebrik ederiz.
 
Ataç gençlerle beraber 
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, kardeş Azerbaycan’dan kentimize gelerek eğitim hayatını Eskişehir’de sürdüren öğrenciler ile bir araya geldi. Bir keresinde Sayın Ataç’a, “Nasıl genç kalıyorsunuz? Bu işin sırrı nedir?” diye sormuştum. “Geceleri uyku vaktimi saymıyorum” demişti. Hep birlikte gülmüştük elbette. Ancak bana kalırsa genç kalmasının sırrı, gençlerle sürekli bir araya geliyor olması. Tabii Azerbaycan’dan gelen kardeşlerimize kucak açması, ayrıca övülmesi gereken bir konu. Türkiye, sadece Türkiye sınırlarında kalamayacak kadar büyük bir ülke. Adriya Denizinden Çin Seddine kadar geniş bir arazide kültürel bağlarımız var. Farklı ülkelerden gelen Türk öğrencilerin kaynaşması, gelecekte Türk Milleti’nin daha da güçlenmesine yol açacaktır. Ahmet Ataç’a kardeş ve soydaşlarımızın sorunlarıyla ilgilendiği için teşekkür ederiz. Tabii bir tebriği de Azerbaycanlılar Dernek Başkanı Cavit Aydın’dan esirgemeyelim.
 
Sonun sonundayız 
Eskişehirspor profesyonel futbol takımları arasında sonun da sonunda. 3’üncü lig sonuncu sıraysa, Eskişehirspor da o ligin en sonunda bulunuyor. Bunun altı kulübün kapanması demek.
 “Eskişehirspor için elimizi taşın altına koyarız” diyen atanmış mülki amirler “Arazi” olmuş durumdalar; ortalıkta gözükmüyor. Seçilmiş politikacılarımız birbirlerini suçlayarak, kendilerini aklamakla meşguller. İşadamları “Eskişehirspor” denildiğinde ıslık çalarak tavan köşelerine bakıyorlar; hiç oralı değiller. Geriye sadece bir avuç taraftar ve o taraftarın içinden çıkan cefakâr yönetim var. İşin kötüsü o yönetimi de küstürmekle meşgulüz.
Özetlemek gerekirse, “Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?..” diye bir kurtarıcının gelip, Eskişehirspor’u uçurumun kenarından kurtarmasını bekliyoruz.
Paramız yok, kurtarıcımız yok. Elimizde kalan tek silahımız sabırdı. Şimdi o silahı da kaybetmek üzereyiz.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi