Eskişehir'de iyi tasarımcılar olmalı

Potansiyeli yeterli görmedikleri için şehir içinde ya da AVM içerisindeki mağazalarda maalesef yer almıyorlar.

30 Haziran 2019 10:09
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in son yıllarda gözle görünür derecede geliştiği ve gelişmeye devam ettiği kesinlikle doğru. Şehrin gezilip görülecek yerleri her geçen gün artıyor. Bir çok yeni mekanda açıldı. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde keyifle oturduğumuz mekanlar da artık yeni şubeleri için Eskişehir'i tercih ediyor. Ne var ki giyim sektöründe hala Eskişehir'de olmayan bir çok marka var.
Potansiyeli yeterli görmedikleri için şehir içinde ya da AVM içerisindeki mağazalarda maalesef yer almıyorlar. Bazı markalar ise tüm ürünleri Eskişehir'e getirmiyor. Bir deri mağazasının Eskişehir şubesinde deri çanta olmaması hayret verici! Sebebini tabi ki merak ederek sorduğumda; alım olmadığı için getirmediklerini söylemişlerdi. Eskişehir'de bu gibi durumları fırsata çevirenlerde var tabi. Olmaz mı? Eğer modayı ve tasarımları az da olsa takip ediyorsanız bunu direk anlıyorsunuz. Şehir içinde bana gerçek bir tasarımcı gösterebilir misiniz? Eskişehir'de en iyiyim diyen tasarımcının abiyelerine biraz göz gezdirdim.
Dünyaca ünlü Raisa&Vanessa markasına hayat veren tasarımcı kardeşlerin kıyafetlerinin birebir kopyası! Hatta renklerine kadar! Bazı tasarımcılar Chiara Ferragni kim olduğu bile bilmiyorlar! Biraz anlatıyım, öğretici olur belki... 2009 yılında açtığı blog sayfasıyla hayatımıza giren Chiara Ferragni, 'Moda Bloggerı' kavramını bizimle tanıştıran ilk isimlerden. Daha sonradan hobisini profesyonel bir girişime çevirdi ve 'The Blonde Salad' kendi şirketinin ismi oldu. İtalyan modacı, Forbes dergisi tarafından dünyanın en güçlü moda influencer'ı olarak açıklandı. Geçtiğimiz yıl ise İtalyan şarkıcı Fedez ile dünya evine girdi. Tasarımları kadar düğünü de oldukça konuşuldu. Prada ve Dior gibi dünyanın en önde gelen moda evleri onun için özel tasarımlar hazırladı.
Düğününde oldukça dikkat çeken Dior tarafından tasarlanan elbisesinin üstünde çeşitli semboller ve yazılar vardı. Elbisedeki sözler, Fedez'in kendisi için yazdığı şarkı sözleriydi. Chiara Ferragni ilham verici bir hayat hikayesi var. Gelgelim ki tasarım konusunda ilham almak ayrı taklit etmek ayrı! Sarar gibi bir markanın şehrinden kendi tarzıyla orijinal tasarımcıların çıkacağına inanmak istiyorum. Umarım bu konuda da yetenekli tasarımcılar ve başarılı defileler görmek nasip olur bizlere...

Haftanın nasihati

Parayla saadet olmaz diyen kişi nereden alışveriş yapacağını bilmiyordur.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi