Es-Es federasyon seçimlerine uzak kalmamalı!

Hain FETÖ futbolda da boş durmadı… Kimi kulüpler FETÖ’nün saldırısına uğradı. Bunların başında da Eskişehirspor geliyor…

10 Haziran 2022 09:38
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hain FETÖ futbolda da boş durmadı…
Kimi kulüpler FETÖ’nün saldırısına uğradı. Bunların başında da Eskişehirspor geliyor…
Düzmece belgelerle, yasa dışı dinlemelerle Eskişehirspor’un adını şikeye bulaştırdılar. Tüm bunların yalan olduğu ortaya çıkmasına rağmen, sanki bu belgeler doğruymuş gibi bazı kesimler Eskişehirspor’a saldırmaya devam ediyorlar.
Geçen günlerde Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç, yaklaşan Federasyon Başkanı seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu…
Koç diyor ki:
-FETÖ’den yargılanma süreci devam eden bir şahsın yakın bir aile ferdinin TFF Başkanı olmasının yaratacağı soru işaretleri, göz ardı edilebilecek bir unsur mudur?
-TFF başkanı olacak kişinin ailesinden birinci derece kan bağı bu yapıyla dün bugün ve yarın hiçbir ilişkisi olmamalı. Yeni bir aday bulunması ivedilikle şarttır. Hiçbir şüpheye yer olmamalıdır
-Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Sizin isminiz kullanılarak bazı şeyler söyleniyor. Lütfen bu hatadan dönelim!
…/…
FETÖ saldırısına uğrayan bir kulüp olan Eskişehirspor’un TFF seçimlerine duyarsız kalmaması gerekiyor. Unutmayın Eskişehirspor’un bu duruma düşmesinde, borç yükünün artmasında o dönem FETÖ’cü olan ve FETÖ ile iş birliği yapan yöneticilerin de parmağı var! Es-Es’in oy hakkı kısıtlı olsa da etkisi büyük olur!


 

1’E 100 VEREBİLİR!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eskişehir'e geldi. Eskişehirspor’u ziyaret etti…
Bakanın Eskişehirspor ile ilgili yaptığı açıklama bazı kesimleri memnun etmedi.
Beklenti büyüktü!
Ne yazık ki, Spor Bakanı Eskişehirspor’a ancak bu şekilde destek olabilir. Bakanlık “nakit para” yardımı yapmaz, yapamaz…
Bakanlık projeleri hayata geçirir…
Eskişehirspor’un alt yapı tesisleri yenilenecek. Burada iş Eskişehirspor yönetimine ve AK Parti grubuna düşüyor. Tesisler yenilenirken, kulübün ayrıca sürekli gelir getirecek projelerin de alt yapı tesislerine ilave edilmesi gerekir.
Dünyadaki spor kulüplerine bakın neler yapmışlar, nasıl gelir elde ediyorlar. Evet “Eskişehirspor akademisinde futbolcu yetiştirelim” ancak bu futbolcuların kulüpte kalması için de ayrıca gelir getirici projelerin hayata geçirilmesi de şart…
Akıllı bir proje 1’e 100 verebilir!

 

ANADOLU’DA FUTBOL BİTER!

Eskişehirspor bir kez daha 3. Ligde…
İnanın değer kaybetmiyoruz…
Daha önce de düştük…
İsmini ilk kez duyduğumuz kasabalarda maçlara çıktık. Hep büyüktük, hep markaydık…
Spor Bakanı Kasapoğlu Eskişehirspor tesislerinde yaptığı konuşmada belki hepimiz bildiği ama dillendirmediği bir ayrıntıyı hatırlattı:
-İşte Eskişehirspor çok önemli başarılara, ilklere çok ciddi anlamda öncülük etmiş bir kulübümüz. Bu kulübün daha güçlü yarınlara yürümesi hepimiz açısından sadece Eskişehir için değil, Türkiye açısından da ama çok mühim. İşte o yüzden bugün buradayız…
…/…
Eskişehirspor, sadece Eskişehir ve Eskişehirliler için önemli değil! Türkiye futbolu için de büyük önem taşıyor. Eskişehirspor kaybederse, Anadolu’da futbol biter!
 

ÇOK SAKINCALI TAHRİK EDİCİ!

Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Diri, Sosyal medya hesabından paylaşınca fark ettim…
Yaz başladı ve Eskişehirli olmayan futbol kulüpleri şehrin dört bir yanında yaz okulları açmaya başladı.
Diri uyarıyor:
-Bu şehirde misyonerlik yaptığınız yetmiyor gibi bir de okul servislerine girip çocuklarımıza bu broşürleri dağıtanlar şehrin hassasiyetini görmezlikten gelmemelidir. Toplumsal olaylara sebebiyet verebilir. Halkı kin ve nefrete sürüklüyorsunuz. Çok sakıncalı çok tahrik edici!
-Şehrimizin ticaret odası ve belediyelerine de bu konuda büyük sitem ediyoruz. Belediyelerimizin bu konuda daha duyarlı davranmalarını ve bu işletmelerin ruhsatlarını iptal etmelerini ve yeni misyonerlik faaliyetlerine ruhsat vermemelerini diliyoruz. Eskişehir'e bu yakışır!
…/…
Gayet net ve açık!
İzin vermeyin!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
millet 11 Haziran 2022 11:23

Çok iyi bir yaklaşım. sağolun. Bunları birazda çevrenizde gazetenizde zihniyeti yanlış insanlara da anlatın. Eskişehirsporu bu duruma getiren zihniyete.Devlet gelip para verip kurtarsın diye bekleyenlere. Nitekim Nabi hoca yapmadı mı. Takımı ipten aldı. Ama durum yine aynı. Zihniyeti değiştirip çalışmak lazım.

5 5 Cevap Yaz
ahmet 11 Haziran 2022 00:42

Tebrikler !Harika yazmışsınız.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi