En azından Gündüzler'de işler yolunda

DSİ 3'üncü Bölge yönetiminin internet sitesinden yapılan bir açıklamaya göre, Gündüzler Baraj Gölü'nün inşaat çalışmalarının bütün hızıyla sürdürüldüğü bildirildi

25 Şubat 2021 09:23
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

DSİ 3'üncü Bölge yönetiminin internet sitesinden yapılan bir açıklamaya göre, Gündüzler Baraj Gölü'nün inşaat çalışmalarının bütün hızıyla sürdürüldüğü bildirildi. DSİ'nin açıklamasını önemsiyorum. Uzun süredir bir iş yapmayan bir takım kurumların zaman zaman yaptıkları gibi "Dostlar alışverişte görsün" tarzı bir açıklama değil. Çünkü uzun süredir muhalefet partileri, iktidarı yatırım yapmadıkları için eleştiriyordu. Kuzey – Güney Çevre Yolu'ndan tutun, Alpu Yolu komedisine kadar pek çok yatırım sözde kaldı. Eleştirilen ve yarım kalan yatırımlardan biri de Gündüzler Barajı idi. Gerçekten de memlekette sürekli yarım kalan yatırımlardan haber alıyoruz.  Toplam 12 bin dekar araziyi sulayacak Gündüzler Göleti tarlalara ne zaman su serper bilemeyeceğim. Ancak DSİ'nin açıklaması yüreklerimize su serpti. En azından Gündüzler'de işler yolunda gidiyormuş.

 

ETO 3 bin 500 dedi

Eskişehir Ticaret Odası salgın sürecinde yaptığı gıda yardımlarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak 1000 çalışana gıda yardımında bulunan ETO yönetimini güzel bir adım atmış. Böylece kurum salgının başından beri 3 bin 500 çalışana yardımda bulunmuş oldu.

Oda ve borsaların kaynaklarını sınırsız görmemek lazım. Öte yandan içinde bulunduğumuz süreç içerisinde bu tip odalar üyeleri tarafından acımasızca eleştirildi. Sadece ETO hakkında konuşmuyorum, bütün meslek odalarının üyeleri "Bizim yönetim bu süreçte yeterli yardımda bulunmadı" eleştirisinde bulundu.

Bu tip kriz durumlarında insanlar çatacak yer arar. Oda üyelerine kızmıyorum. Ancak koskoca hükûmetimiz bile esnafa yardımcı olamazken meslek odalarına da fazla yüklenmemek lazım. Bana kalırsa ETO'nun yaptıkları takdire değer. Kendilerini tebrik ederiz.

 

Alayımız çok memnun olduk

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarla ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğrencilerin Türkiye'nin geleceği olduğunu, hepimizin çocukları olduğunu belirterek, "Sevgili gençler alayınızı hasretle kucaklıyorum" ifadelerinde bulundu.

Boğaziçi'ndeki gençlerin haklı olup olmamaları ayrı bir konu. Bana kalırsa yüzde 100 haklılar. Ancak haksız olsalar ne değişir? Gençler son derece barışçı bir takım eylemler yapıyor; bırakınız yapsınlar...

Sayın Bahçeli'nin seslendiği gençler haklı veya haksız fark etmez bizlerin çocukları ve geleceği. Dolayısıyla onları "Başı ezilmesi gereken zehirli yılanlar" olarak görmek çok yanlış bir şey. Sayın Bahçeli'nin çocuklarımızı kucaklayan babacan tavrı bizi çok mutlu etti. Onu hep böyle görmek istiyoruz. Alayımız memnun olduk...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eskişehirli 25 Şubat 2021 11:19

yeni mi öğrendin Gündüzler de işlerin yolunda gittiğine.

4 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi