Dolunayda merhaba

İnsanoğlu var olduğu andan itibaren büyük bir sorgulamanın içinde bulur kendini. Hangi toplumun normuna bakarsak bakalım varoluşa anlam arayışı her bireyin içinde filizlenmeyi bekleyen bir tohum gibi yer alıyordur

7 Ekim 2022 10:17
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İnsanoğlu var olduğu andan itibaren büyük bir sorgulamanın içinde bulur kendini. Hangi toplumun normuna bakarsak bakalım varoluşa anlam arayışı her bireyin içinde filizlenmeyi bekleyen bir tohum gibi yer alıyordur.
Gördükleri, hissettikleri, işittikleri kadar göremedikleri, algılayamadıklarına da anlam arayacaktır. Bu anlam arayışı, tekamül yolculuğumuzun en önemli parçası. Çünkü bütüne ait sorulmuş her soru aslında bireyin kendi içinde tamamlanmasına ve sonrasında kolektife bağlanmasına yardımcı olacaktır.
İşte benim yolculuğum tam da böyle başladı. Küçük bir çocukken gökyüzüne baktığımda belki her biriniz gibi hayaller kurar, yıldızların arasında olmayı arzu ederdim. Akıp giden zamanla birlikte bu merak beni Astroloji, Nümeroloji, Tarot gibi alanlara doğru itti, bir çok eğitim aldım ve anlam arayışıma bu alanlar üzerinde devam ettim.
Bu köşe ismini bir sabit yıldızdan alıyor: REGULUS. Regulus ‘’Aslanın Kalbi’’ ve bir kraliyet yıldızıdır. İlerleyen süreçte neden Regulus’u tercih ettiğimi, yolculuğumun en önemli kısımlarını sizinle paylaşacak ve aynı zamanda da devam eden kısmına eşlik etmenizden mutluluk duyacağım. Bazen Astroloji ile Retrolar, tutulmalar, dolunaylar önemli etkiler üzerinden konuşacağız, bazen de Nümeroloji, Tarot, Sembolizm gibi kadim ilimler ile incelemeler yapacağız.
Tüm bunların aslında gelecek öngörüsünden çok hayatımızdaki potansiyeli ortaya koymamıza yardımcı olan rehberler olduğuna hayranlıkla birlikte bakacağız. Büyük bir heyecanla sizlerle kavuşmak için yazıyor olacağım, belki de en büyük hayallerimden birine ilk sizler tanıklık ediyor olacaksınız. Bu yazımı bir noktada tanışma yazısı olarak almak istesem de 9 Ekim Pazar günü saat 23:54 civarında 16 derecede Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Çok kısa etkilerinden bahsedeceğim, zaten daha sonra üzerine uzun uzun konuşuyor da olacağız.
Zodyak kuşağının ilk ve öncü burcu olan Koç burcu bu dolunayda bize ani, hızlı gerçekleştireceğimiz kararları ve uygulamaları işaret ederken aynı zamanda da fevri olabileceğimizi, dengede bir kararlılık ve hız ile sağlıklı ilerleyebileceğimizi gösteriyor.
Özgürlüğü ile bilinen koç burcu biraz daha bireyselliğe, kısıtlamalardan arınmaya doğru itebilir bizi. İkili ilişkilerde duygulardan ziyade hareketler ön plana çıkabilir, yanlış anlaşılmalar, duygular üzerinde çok düşünmeden yapılan hareketler söz konusu olabilir. Hükmedici olmak isteyen taraflarla çatışmalar yaşanabilir bu sebeple süreç içinde ilişkilerde ne kadar net olunursa o kadar rahat sorunların çözüleceği bir süreç oluşturur.
Harcamalarımızda aynı kararlarımız gibi bir hız kazanacağı için düşünmeden yapabileceğimiz alışverişler söz konusu olabilir. Dolunayın tamamlayıcı etkisinden fayda görerek ilerlemek istiyorsak eğer mevcut ödemelere daha fazla odaklanmak bize yardımcı olabilir. Bir takım girişimlere başlama arzusu da içimizde yer edebilir yine bu noktalarda hızlı karar almamak en doğrusu olacaktır.
Koç dolunayında ne kadar durmak istesek bile hareket halinde olacağımız için halledilmesi gereken işlerimizi ön plana alarak kendimize yüksek fayda sağlayabiliriz ancak bu hareket halini yönetemezsek bize sakarlıklar, hatalar ve karmaşık bir süreç bırakabilir.
 
Tüm bunlarla birlikte her hafta Cuma günü sizlerle buluşmama vesile olan sevgili eşim Burak Güven’e, her soruma sabır ve anlayışla yanıt veren Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Hilal Köver’e ve ESGROUP ailesine teşekkür etmeyi borç bilirim.
Her Cuma kavuşmak üzere, sevgiyle.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şenay demirel 7 Ekim 2022 11:27

maşallah başarılarınız daim olsun.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi