Dışarda Balotelli içerde çiftetelli

Ahmet Bingöl yazdı

25 Şubat 2015 14:27
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kazandıkça özgüveni artan, puan veya puanlar aldıkça rahatlayan, kendinden emin, ne yaptığını bilen bir Eskişehirspor izlemeye başladık. Direnç ve mücadeleyi öne çıkartan yardımlaşma ve paylaşımın üst düzeye taşınması gelecek adına umutlu olmamıza ciddi katkılar yaptı. İki hafta üst üste alınan galibiyetler,  Eskişehirspor taraftarının, basının, her şeyden öncede yönetimin endişelerini aldı götürdü. Umutları yeşertti önümüzdeki maçlara daha güvenli bakılmasını sağladı.

Geçte olsa yapılan kan değişikliği takımın üzerindeki olumsuz havayla beraber, teslimiyetçi düşünceden kurtulmuş oldu. Hafta sonu ligin lideriyle oynadığımız maçta üstün bir oyunla galibiyet almamız ve farkı kaçırmamız kan değişikliğinin artılarıydı. Şunun altını çizmekte fayda var, kazanılan bir maç bir sonraki maça sadece moral motivasyon olarak katkı sağlar. Futbolcular ve teknik heyet bunun farkında olarak hareket edip, ayakları yere sağlam basarsa sonuç almakta sıkıntı yaşamazlar.

Eskişehirspor kupadan kurtulduktan sonra rahat bir nefes aldı. Ara transferde takıma katılan Mustafa Yumlu’nun  defansı toparlaması iyi niyeti ,istekli oyunu ve çalışkanlığıyla bir futbolcunun takımı nasıl toparladığına şahit olduk. Toko’nun oynadığı maçlarda çalışkanlığı ve  çabasıyla önümüzdeki maçlarda daha fazla katkı yapacağına inanıyorum. Beşiktaş maçında tüm takım canla başla mücadele ederek kazanma adına tüm olumlu hamleleri yaptı. Ancak Raheem Lawal  biraz bencil oynasa da bana göre sahanın yıldızıydı. Rogelio Fones Mori kiralık olmasına rağmen göstermiş olduğu performans takdiri hak ediyor. Tam bir profesyonel, yönetim önümüzdeki sezon takımın iskeletini oluşturmak istiyorsa, hiç düşünmeden Mustafa Yumlu’yu ve Mori’yi kadrosuna katmalılar.

Beşiktaş türlü bahaneler üreterek, yok ülke puanı yok takım yorgun diyerek maçı erteletmek istedi ama kabul görmedi. Bana göre doğru bir karardı, çünkü kurallar kurumlara ve kişilere göre değiştirilmemelidir. Bu güne kadar iteklenerek buralara gelen Beşiktaş, destek olmadığı zaman “dışarıda Balotelliyi, içerde Çiftetelliyi” öğrenecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi