Dilekçemizi verdik

Aralarında Eskişehirspor’un da bulunduğu 25 kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe vererek, 2’inci ve 3’üncü liglerin genişlemesini istedi

22 Mayıs 2023 08:50
A
a
Sütiş Eskişehir

Aralarında Eskişehirspor’un da bulunduğu 25 kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe vererek, 2’inci ve 3’üncü liglerin genişlemesini istedi. Eğer dilekçeye olumlu yanıt verilirse, 2023 – 2024 futbol sezonunda 2’inci ligde 3 grup, 3’üncü ligde ise 4 grup olacak.

3’üncü ligin en önemli sorunu, burada oynayan kulüplerin gelirlerinin çok az olması. Özellikle deplasman masrafları takımlarımızın belini büküyor. 3’üncü ligin 4 grupta oynanması, bölgesel grupların olması anlamına gelecektir ki, yakın deplasmanlar için masraflar düşecektir. 

Tabii bölgesel grupların olması, beraberinde bazı sorunlar getirebilir. Bu yüzden bir üst lige çıkmak için playy off da uygulanacak gibi gözüküyor.

Alınacak kararın Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Biz Eskişehirsporlular için ise bu kararın alınması amatöre düşmemek anlamına geliyor. 

Bana kalırsa arkamızda siyasal destek olursa, BAL ligine düşsek de toparlanırız. Ancak 3’üncü ligde kalmak bize zaman ve moral kazandıracaktır.

 

Batıkent’e TIR Parkı

Batıkent Mahallesi, Okullar Bölgesinde kurulan bir TIR parkı, bölgede yaşayan vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Elbette kamyoncular ve TIR şoförleri de araçlarını bir yere park edecek. Ancak bu tip park yerleri çok geniş alanlara yayılacağı için, yerleşim merkezlerinin biraz uzağına yapılmasında fayda var. Üstelik – Bildiğimiz kadarıyla – Ankara Yolu üzerinde nakliyecilere ayrılan özel bir alan da bulunuyor.

Bu tip kararları almadan önce mahalle sakinlerine danışmakta fayda görüyorum. Umarım Batıkentliler’in tepkileri, yetkililerimiz tarafından ciddiyetle ele alınır.

 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
rezillik 23 Mayıs 2023 09:34

eskişehirsporun düştüğü hale bak.dilekçe veriyor.yazık koskoca mazi dilekçe veriyor yalvarıyor.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi