Destici Hata Yaptı Ama …

BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici ve tasarruf ile ilgili açıklamaları iki gündür sosyal medyanın dilinde.

12 Ocak 2022 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici ve tasarruf ile ilgili açıklamaları iki gündür sosyal medyanın dilinde.
 
Destici’nin “ben kasaptan 100 liralık et almıyorum, kuzu kestiriyorum, daha uyguna geliyor” açıklaması sonrasında böyle bir tablo oluşması normal.
 
Tanımasam, kendisini sadece bir partinin lideri olarak biliyor olsam sanırım bende tepki gösterir ve Mustafa Destici halktan çok kopuk derdim.
 
Lakin hem Eskişehir’li olan, hem de yıllardır pek çok teşviki mesai yaptığımız Destici’yi tanıyor, tavrını iyi biliyor ve kendini doğru ifade edemediğini, verdiği yanlış örnekten ötürü biraz abartılı bir linç durumuna maruz kaldığını düşünüyorum.
 
Destici meramını bu şekilde anlatmak yerine “et ya da başka ürünleri toplu almaya çalışıyorum, fiyatlar her gün değişiyor, aracılar da kar payı koyunca vatandaş zorlanıyor. Biz 3,4 aile sene de birkaç kere kuzu kestirir ve kırmızı eti daha ucuza getiririz” demiş olsaydı sanırım bu kadar yadırgamazdık.
 
Ancak söz ağızdan bir kere çıkıyor. Haliyle kıymayı bile gram ile alan, belki de hiç almadan ayı geçirmek zorunda kalan vatandaşların bu duruma tepki göstermesini de yadırgamıyorum.
 
Eminim kısa süre içinde Mustafa Başkan’da bu gafı telafi eder ve aslında neyi kast ettiğini aleni bir şekilde kamuoyu ile paylaşır diye düşünüyorum.
 

Eskişehirspor’un Başka Çaresi Yok !
 
16 Ocak Pazar günü yani 4 gün sonra Eskişehirspor kendi evinde Teco Karabey’i ağırlayacak ve ligin çok kritik 2. yarısına başlayacak.
 
Peki, siz şehirde bir maç havası, heyecanı, sinerjisi hissediyor musunuz?
 
Eskişehirspor’un bu ay hem genel giderler hem de yapılandırılmış dosyalar için en az 1 milyon liraya ihtiyacı var ve tek kalem geliri yok.
 
Peki, siz şehirde bu işin ucundan tutacak bir babayiğit olacağını umuyor musunuz?
 
Eskişehirspor sadece devre arası kamp için 300 bin lira para harcamış. Şimdi en az 3 katına çıkan tesis giderleri ve mevcut futbolcuların ödemelerini de düşünürsek fazlaca desteğe ihtiyaç olacak.
 
Peki, siz bu destek konusunda ön ayak olacak birilerini tanıyor musunuz?
 
Eskişehirspor’un Trabzonspor dosyasını kapatmak için başlattığı kampanya ile bu dosyanın yüzde 10’luk bir kısma bile ulaşmadığı ortadayken transfer açılır mı diye sormanın abes iştigal ettiğinin farkında mısınız?
 
Allah kimseye Eskişehirspor yalnızlığı vermesin.
 
Sen, ben, bizim oğlan diye başlayan 2. lig macerası sanırım yine aynı kadro ile devam edecek.
Bir zamanlar protokol kavgası yaşanan tribünde gerçekten Eskişehirspor’un şerefini yere düşürmemek için mücadele edenler oturacak.
 
Ligden düşmemek için iş zor, kimine göre imkansız gözüktüğü için erkenden vazgeçenler de olacak. Hatta oldular.
 
Ama küçük bir azınlık inancı kaybetmemek, Suat hoca ve futbolcularımız ile mucizenin peşine düşmek zorundayız.
 
Çünkü, başka çaremiz yok !
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Faik yıldız 12 Ocak 2022 23:30

Bekleyinnnnnn belki bir unakıtan çıkar. Sıfır kilometre tesisler, sıfır borç ve süper lige çıkmış bir takım bıraktı. Yinede homurdandınız. İlahi adalet.

16 3 Cevap Yaz
Nefer26 12 Ocak 2022 20:46

Servisin fikri neyse zikride o olurmuş

0 3 Cevap Yaz
Erdinç 12 Ocak 2022 20:34

Desticiyi kollamak için sıraya girdiniz.millet sağarmı

2 18 Cevap Yaz
nasrettin hoca 12 Ocak 2022 20:32

kuzu kesmesin deve dana kessin daha karlı olur . saygılar

2 6 Cevap Yaz
tekin 12 Ocak 2022 16:29

desticinin hatası ilk değil içi dışarı vurmuş. partinin kurucu liderini satan bu değilmiydi

7 24 Cevap Yaz
es esli 12 Ocak 2022 15:48

Kulübü bu hale getiren hırsızlar nerede

0 24 Cevap Yaz
BABAYİĞİT arayanlar 12 Ocak 2022 14:09

Başkanvekili Erkan Koca bu şehirde kulübü destekleyecek BABAYİĞİT bulamadık açıklaması yapıyor " UTANMAZ ". Bu takımın " BABAYİĞİTLERİ " kulübün paralarını buharlaştıran Halil, Mesut, Diri ve yalakaları. Ayrıca bu kulübü siyasete bulaştıranlar düşünsünler.

0 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi