Ahmet Ataç 15 02 2024

Cenaze evinde düğün yapılır mı?

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

23 Mart 2015 23:57
A
a
Sütiş Eskişehir
Anadolu Yıldızı payesini almış Eskişehirspor’un bu sene 50. yılını kutlayacağız. Herkes gibi bende de oldukça heyecanlıyım. Coşkuyla kutlamak için şu an  çok büyük engellerle karşı karşıyayız. Malum; şu an küme düşmeme mücadelesi veriyoruz. Kutlanmasında hiçbir sorun yok. Ama zamanlama olarak pek doğru değil

Bugün yerinde izleyeceğim lansman toplantısının zamanlamasına değinmek istiyorum. Ligin son sırasındaki Balıkesirspor maçındaki hezimetten sonra bu organizasyonu gerçekleştirmek ne kadar doğru? Organizasyonu yapan kişiler “ Nasıl olsa Balıkesir’den iyi sonuçla döneriz”diye düşünerek mi belirledi bu tarihi.

Daha da açalım zamanlama kararını. Maddi anlamda zorluklar yaşanılan bugünlerde organizasyonun masrafı hiç mi düşünülmedi? Futbolcuların alacakları dururken, kulübün her kuruşunun sorumluluğu bu yönetimin vebalindedir! Açıkçası kamuoyu bilgilendirme raporunda sadece 2 sayfada duyurulan gelir-gider tablosunu iyice inceleyeceğim. Organizasyon öyle bir ayarlanıyor ki en son futbolcuların ve Skibbe’nin haberi olduğu iddia ediliyor!

Ne diyelim;  “50. yılımızı daha çok güzel günlerde kutlamak isterdik…”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi