Cemal Okan Yüksel’i kaybettim, hükümsüzdür!

Soner Yüksel yazdı

27 Temmuz 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
 Vallahi, billahi, tallahi diyerek Eskişehir sevgisini sık sık dile getiren Süheyl Batum bile Milletvekili iken herhalde Eskişehir’i daha çok gündemine alıyordu.
Türkiye meselelerine ağırlık veren, parti içinde mesaisi çok olan vekilimiz Cemal Okan Yüksel ise görünen o ki Eskişehir’i hepten unuttu.
Tamam, sadece bir şehrin değil ülkenin her karış toprağının vekilisin, tamam CHP’de ciddi bir parti içi rekabet ve önemli hedefler var hepsine hak veriyor ve anlamaya çalışıyorum da, tüm bu koşturmaca için fırsat veren şehrini unutmayı Cemal Okan Yüksel’e pek yakıştıramıyorum.
Referandum da yon denecek kadar az rastlıyoruz. Belediye etkinlik düzenliyor, vatandaş getiriyor,  Genel Başkan ile görüşüyor, Bir kaçı dışında yok. Bir başka Belediye adeta kurumlar tarafından çarmıha geriliyor, elindeki imkânlar bir bir engelleniyor yine tık yok. Parti içinde ilçe kongrelerinin telaşı, rekabeti, hararetli bir süreci var yine yok.  Eskişehirspor zor günlerden geçiyor, onca kongre yapıyor, maddi manevi destek arıyor yine yok.
Demem o ki, Cemal Okan Yüksel’in devamsızlığı dikkat çekecek kadar çoğaldı. Eskişehir’i okul gibi düşünürsek eğer, bu devamsızlıklardan bazıları raporla telafi edilebilir. Ama daha da devam eder ve böyle giderse Hoca sınıfta bırakır.
Gerçi Yüksel kadar olmasa da, CHP’li vekillerin son aylarda genel performansı birbirinden pek farklı değil aslında. Belki biraz Çakırözer’in en azından gündemi yakından takip ederek verdiği soru önergeleri ve konuyu meclis gündemine taşıdığına şahit olduğumuz gelişmeler var. Ama referandum da HAYIR demiş ve bir nevi hedefi tutturmuş bir şehir de, yerel de iktidar olan CHP’nin olduğu şehirde gündemi Ak Parti daha çok belirliyorsa biraz düşünmek ve öz eleştiri lazım diye düşünüyorum.
Unutmayın Şehrin belirleyici konumunda öncelik 6 vekil, 2 İl Başkanı, 3 Belediye Başkanı olmalı.
 4 Vekil, 1 İl Başkanı, 3 Belediye Başkanı değil. Bilmem anlatabildim mi?
Göztepe’de elektrik mağduriyeti
Artık klişe kelamları kullanmayacağım. Bu devirde hala elektrikle ilgili sıkıntılar olmamalı demeyeceğim. Artık daha ağır, buraya yazamadığım kadar sert ifadeler kullanacağım içimden. Çünkü ne dersek, ne söylesek, kim ne kadar mağdur olsa da, bunu sallayan, kafaya takan, ciddiye alan ve ilgilenen bir kurum, muhatap olmuyor karşımızda.
Hava olmuş 40 derece, şehrin merkezinde 2 gün sabah 9’dan akşam 18.00 ‘e kadar elektrik kesintisi oluyor Göztepe mahallesinde. Kablolar yer altına alınıyor diyerek vatandaştan sabır isteniyor. Vatandaş hadi neyse diyerek önlem alıyor ama akşam 19.30 olmasına rağmen elektik olmadığını ve mağduriyetlerini haykırıyor. Onlara cevap veren, çözüm bulanda yok.
Mahallede sağlık sebebiyle sürekli elektrikli cihaz kullanmak zorunda olan da mağdur, buzdolabımda her şey çürüdü, gitti diyende. Elektrik olmayınca yaşanan sorunları tek tek saymaya gerek yok kısaca mağduriyet üst düzeyde.
Artık şuna bir çözüm, bu kadar mağduriyet yaratmadan bir tedbir alın. Keşif yapın, hastaları belirleyin, kesinti saatlerini makul seviye ve saatlere getirin v.s v.s v.s. yani vatandaş mecbur demek yerine bir kez daha gerçekten çözüm üretmek isteyin lütfen.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi