Cem Yılmaz'dan kaliteli bir film: Pek yakında

Bu filmde ‘saatlerce kahkaha atacaksınız, film boyu güleceksiniz’ diyemem. Açıkçası ben de sürekli gülmedim. Hatta bazı sahnelerinin de duygusal olduğunu söyleyebilirim

23 Haziran 2019 14:38
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu hafta sizlere Pek Yakında filminden bahsedeceğim. Türk sinemasının en sevilen isimlerinden Cem Yılmaz’ın yönetip oynadığı film tahmin ettiğiniz gibi komedi türünde. Komedi denince akla gelen, farklı tarzıyla, akıl dolu esprileriyle özellikle Türk halkının beğenisini kazanan Cem Yılmaz’a bu filmde Zafer Algöz, Ozan Güven, Tülin Özen, Zerrin Tekindor gibi ekranlardan tanıdığımız ünlü isimler eşlik ediyor. 2014 yılında vizyona giren filmin IMDB puanı ise 7.6. Bakalım filmin detaylarında neler var?

KORSANCI ZAFER
Bir çok farklı projeyle karşımıza çıkan Cem Yılmaz, bu kez Zafer karakteriyle izleyiciyle buluşuyor. Zafer, geçimini korsan DVD’cilikten sağlar. Pek de temiz bir sicili olmayan Zafer, yasal olmayan işlere bulaşır. Ancak eşi Arzu, Zafer’den boşanmaya karar verince işler tersine döner. Zafer artık yepyeni bir sayfa açacak ve bir film çekecektir. Eşini geri kazanmak isteyen Zafer, Şahikalar Kötü Günün Sonu adlı filmi arkadaşlarıyla birlikte çekmek ister. Bir de bu filmin türü ‘bilimkurgu’ olunca oldukça renkli, keyifli sahnelerle karşılaşır izleyici. Efektleriyle, esprileriyle farklı bir film olan Pek Yakında, ironik replikleriyle de mesajlar içeriyor.

BOL GÖNDERMELİ
Şovmen ya da komedyen değil Cem Yılmaz sadece. O her attığı adımla kendisinden günlerce bahsettiren, marka isimlerden biri. Proje iyi ya da kötü, eğer Cem Yılmaz imzası taşıyorsa bir çoğumuzun dikkatini çekiyor ve mutlaka en azından bir göz atıyoruz. Pek Yakında filmi de sevdiğimiz filmlerden biri. Bence filmin en keyifli yanı bir çok konuya eleştirel yaklaşması. Cem Yılmaz denildiğinde bol bol gülmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. Ancak bu filmde ‘saatlerce kahkaha atacaksınız, film boyu güleceksiniz’ diyemem. Açıkçası ben de sürekli gülmedim. Hatta bazı sahnelerinin de duygusal olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu filmi beğenmedim anlamına gelmiyor! Detayları, renkleriyle, karakterleriyle, göndermeleriyle izlediğinizde size keyif verecek bir film Pek Yakında. Eğer henüz filmiz izlemediysen, Cem Yılmaz’ın bu başarılı filmine bir göz atın derim. 


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi