Ahmet Ataç 15 02 2024

Büyükşehir Hızır Aleyhisselam gibi

Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım alan ailelerin 6 ve 10 yaş arasındaki çocuklarına beslenme paketi dağıtmaya karar verdi. Elbette ücretsiz olarak. Yumurta, kuru üzüm ve fındıktan oluşan beslenme paketi, minicik evlatlarımıza şifa olsun

9 Ocak 2023 08:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım alan ailelerin 6 ve 10 yaş arasındaki çocuklarına beslenme paketi dağıtmaya karar verdi. Elbette ücretsiz olarak. Yumurta, kuru üzüm ve fındıktan oluşan beslenme paketi, minicik evlatlarımıza şifa olsun.
Türkiye’de ciddi bir beslenme sorunu var. Yaşanan ekonomik kriz öyle bir noktaya geldi ki çocuklarımız doğru – dürüst protein alamıyor. Halbuki özellikle çocukluk yaşlarında hayvansal gıdalar çok önemli. Ekmek – salça ve makarnayla beslenen yeni neslin boyunun kısa kaldığı da görülüyor. İleride bu kısa boylu nesle, “AKNesil” diyeceğiz.
Boylu – poslu yabancıların yanında bizim çocuklarımız kavruk kalmasın diye çalışanlar da var. Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ederiz. Birileri bir yandan “Allah – Kitap” diye milleti uyuturken, ihale paralarını saya saya bitiremiyor. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi fakir – fukaranın imdadına Hızır Aleyhisselam gibi yetişiyor.
Ülkemizde açlık fakirlere yetirememekten değil, zengin müteahhitleri doyuramamaktan kaynaklanıyor.
Destek paketi sosyal yardım alan ailelerin evlerine yine Büyükşehir yetkilileri tarafından teslim ediliyor. Çocuklarımız ise karınları doyduğu için mutlu oluyor. Umarız 2023 yılı bu ülkeden açlığın ebediyen silindiği yıl olur. Bize de boylu – poslu çocuklarımızın ardından bakıp, gurur duymak düşer.
 

Aklımızı başımızı alalım

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Vicdan sahibi olan herkesin özellikle eski yöneticilerin bu kulübü kurtarması gerekiyor. Ama hala birbirleriyle inatlaşıyorlar” dedi. ES TV ekranlarına açıklamalarda bulunan Kurt, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eskişehirspor kongresinde ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Eski yöneticilere seslenen Kurt, “Vicdan sahibi olan herkesin özellikle eski yöneticilerin bu kulübü kurtarması gerekiyor. Ama hala birbirleriyle inatlaşıyorlar” dedi. Şimdi Kurt’un sözlerine bütün taraftar katılıyor. Ancak bu gibi sözler de eski yöneticilerimizin bir kulağından girip, öbüründen çıkıyor.
Eskişehirspor için bu son şans. Ancak ya bunun farkında değiliz ya da Eskişehirspor’u iyice kafasından silmişiz. Eskişehirspor’un kongresine topu topu 58 kişi geldiyse, işimiz çok zor demektir. Umarız bir an önce aklımızı başımıza getiririz.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gerçek 9 Ocak 2023 22:57

Sayın yazar sizin yazınızı çürüten bi rapor isterseniz siz de bir bakın

6 2 Cevap Yaz
gerçek 9 Ocak 2023 22:55

World Population Review, ın raporunda TÜRKİYE boy ort.1,76 ingitere 1,78 abd 1,76

7 2 Cevap Yaz
gerçek 9 Ocak 2023 22:46

Sizin bu boy yazısı üzerine internette bi arama yaptım

7 2 Cevap Yaz
Bülent 9 Ocak 2023 14:08

Büyükşehir şu otobüs duraklarına da Hızır Aleyhisselam gibi yetişse de bu karda kışta eski 2-3 derecelerde vatandaş otobüs beklerken donup gitmese. İki otobüs arası 10 dakikaydı yarım saate, kırkbeş dakikaya çıktı. Ivırtıya zıvırtıya protesto eylemi yapan Akpartilileri şöyle Çamlıca-Ertuğrulgazi otobüs duraklarına alalım da o bir örnek pankartlarıyla “Otobis isterik” diye bir yelem yapsınlar.

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi