Büyükerşen zirvede

ORC adlı araştırma şirketinin yaptığı bir araştırmada, Türkiye’nin en başarılı 5 büyükşehir Belediye Başkanı belirlendi. Buna göre ülkenin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Gaziantepli Fatma Şahin görülüyor.

31 Aralık 2022 08:19
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ORC adlı araştırma şirketinin yaptığı bir araştırmada, Türkiye’nin en başarılı 5 büyükşehir Belediye Başkanı belirlendi. Buna göre ülkenin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Gaziantepli Fatma Şahin görülüyor. Yüzde 62,1 başarı oranına sahip olan AK Partili Fatma Şahin’i de CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip ediyor. Yavaş’ın başarı oranı ise yüzde 59,6…
Üçüncü sırada ise Eskişehirli Yılmaz Büyükerşen bulunuyor. Yılmaz Hoca’nın başarı oranı da yüzde 58,7. Dördüncü sırada 56,9 ile MHP’li Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün var. Beşinci sırada ise İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bulunuyor. İmamoğlu’nun başarı oranı yüzde 55,6…
Şimdi bu sonuçlar algı çalışmalarının işe yaramadığını gösteriyor.
Bir AK Troller ordusunun Ekrem İmamoğlu hakkındaki iftiralarına bakın, bir de aldığı oy oranına. Aynı şey her türlü iftiraya ve sosyal medya yalanına maruz kalan Yılmaz Büyükerşen için de geçerli.
Bu arada “Karşı mahallenin” trolleri de var elbette. Kar yağışı sırasında tıpkı Ekrem İmamoğlu ve Yılmaz Büyükerşen’e iftira atıldığı gibi Fatma Şahin’e de iftira atılmıştı. Ancak onun aldığı oylar da ortada.
Demek ki neymiş? Demek ki çalışkansanız, millet sizin hakkınızı teslim ediyormuş. Tıpkı Eskişehirlilerin Yılmaz Büyükerşen’i 23 yıldır bağrına bastığı gibi…
 
Arkasından bir tas su dökersem 
2022 yılını da geri de bıraktık. Şu 2022’nin arkasından bir tas su dökersem nâmerdim. Milletimiz için berbat bir yıldı 2022. Bitmeyen ekonomik kriz başlı başına 2022’den nefret etmemiz için bir sebep. Bu yıl ayrıca hükûmetin giderek sertleştiği ve kendi vatandaşlarını ayrıştırdığı bir yıl oldu.
2021 pandemisinin bitmesiyle birlikte bütün dünyada işler yavaş yavaş da olsa iyileşirken, bizim memlekette hızla kötüleşti.
Şimdi belli ki sevgili hükûmetimiz “Yalvar – yakar” bir yerlerden borç para bulmuş. Bu bulunan borçla seçime kadar ülkenin çökmemesini sağlamaya çalışıyorlar. Dolayısıyla 2023 yılının da iyi geçmesi için bir beklentim yok.
Biz bu kafayla gidersek, daha çok felaketler görürüz.
Moralinizi bozmak istemem ancak 2023’ün, 2022’den bile daha kötü geçeceğini düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gerçek 31 Aralık 2022 23:14

Kerem bey hoca eskişehirin hangi sorununu halletti şu son dört yılda bir de onları yazar mısınız

7 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi