Büyükerşen hamlesi

-AK Partili belediye başkanlarını ziyaret edeceğinize, başarılı belediyecilik örneği sergileyen Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret edin!

31 Ocak 2019 08:46
A
a
Sütiş Eskişehir

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, adaylığı açıklandıktan sonra yaptığı ilk işlerden biri İstanbul’un eski belediye başkanlarını ziyaret etmek olmuştu.

Bu ziyaretlerle ilgili kendisine gelen eleştirilerin en yoğun olanı şöyleydi:

-AK Partili belediye başkanlarını ziyaret edeceğinize, başarılı belediyecilik örneği sergileyen Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret edin!

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, olarak açıklandı. Soyer’in ilk ziyaret ettiği isim Yılmaz Büyükerşen oldu.

Acaba bir gönderme mi var, diye düşünmeden edemiyor insan! Soyer ziyareti sırasında “Efsane Başkandan güç almaya geldim. Başkanlığın aşkla yapıldığında ne kadar güzel ve başarılı olduğunu bir kez daha gördüm. Dilerim bu bilge insan genç kuşakları aydınlatmaya, onlara örnek olmaya uzun yıllar devam eder” sözleri de son derece önemli.

Sanırım 4-5 yıl önceydi. Eskişehir’den kalabalık bir heyetle birlikte İzmir’e ziyarete gitmiştik.

Yakından tanığım…

İzmirlilerin sevgisinden Yılmaz Büyükerşen, sokaklarda yürüyememişti. Durdurup sohbet edenler, fotoğraf çektirenler, “Bizim belediye başkanımız siz olun” diyenler, hatta belediye başkanını bile şikayet edenler olmuştu…

Soyer, bu ziyareti ile hem siyasetin üst katlarına hem de tabana önemli bir mesaj vermiş oldu!

SOYER’İN BABASI!

Tunç Soyer, babasının hakim olması nedeniyle, eleştiriliyor.

Babası ne yapmıştı?

Babası Nurettin Soyer, 45 yıl önce FETÖ elebaşısını sanık sandalyesine oturtmuş ve 3 yıl hapis cezası almasını sağlamıştı.

NURİ ALÇO’NUN BEŞ BİN LİRASI!

Nuri Alço, Eskişehirli sinema oyuncusu…

İstanbul’da sinema alanında önemli bir kariyer yaptı. Son yıllarda da Eskişehir’e sıklıkla uğrar oldu…

Alço’nun katıldığı bir televizyon programında, geçen hafta pankreas kanserinden hayatını kaybeden Ayşen Gruda’nın cenazesinde, içinde 5 bin TL olan cüzdanının çalındığını söyledi.

Gündem oldu…

Gazeteler, televizyonlar, internet siteleri bu haberi anında paylaştı…

***

Bu haberi okuyunca “Demek ki bazı hırsızlar sadece Nuri Alço’nun gittiği cenazeleri takip ediyor” demekten kendimi alamadım.

Alço, benzer bir beyanatı 2016 yılında da vermişti. Aort damarının yırtılması sonucu hayatını kaybeden sinema oyuncusu Oya Aydoğan’ın cenazesine katılan Alço, o cenazede de içinde 5 bin lira olan cüzdanının çalındığını açıklamıştı…

Demek ki Alço, evden çıkarken cüzdanında mutlaka 5 bin lira oluyor…

***

İşin iyi tarafından bakanlarda var…

Sosyal medya hesaplarında birisi şöyle yazmış:

-Oya Aydoğan’ın cenazesinde 1700, Ayşen Gruda’nın cenazesinde 900 doları çalınmış!

SAKALLI’NIN ES-ES ÇABASI!

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhan Sakallı’nın, Eskişehirspor’un transfer yasağının kalkmasının ardından attığı mesaj dikkat çekiciydi:

-Eskişehirsporumuzun transfer yasağının kalktığını büyük mutlulukla öğrendim. Bu noktada şehrimiz ve Eskişehirsporumuz için büyük çaba harcadık.

Bu müjdeli haberin şehre gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Eskişehirspor hepimizin... Her şey çok güzel olacak...

/…

Sakallı “Çaba harcadık” diyor!

Demek ki bu yasağın kalkmasında pay sahibi! Ve dün de Eskişehirspor yönetimini ziyaret etti…

Şu mesajı verdi:

- Eskişehirspor'umuza desteğimiz her zaman devam edecek. Eskişehirspor'umuzu asla yalnız bırakmayacağız.

ALDATMAK

Herkesi bir defa, aldatabilirsiniz.

Bazılarını her zaman aldatabilirsiniz.

Ama herkesi…

Her zaman aldatamazsınız.

GÜNÜN SÖZÜ

Dostlarınıza bir gün düşmanınız olabileceklermiş gibi, düşmanlarınıza ise bir gün dostunuz olabileceklermiş gibi davranın. Bernard Shaw

ali baş karikatür köşe

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esnaf 31 Ocak 2019 16:24

Tunç Soyerin babası Nurettin Soyer fetö başını Türliyede hapse tıkan tek hakimdi.Bundan 48 yıl önce.Kripto hainler,bu kuyruk acısı ve intikam hırsıyla şimdilerde bas bas bağırıyor"Babaların suçunu ,çocukları seçemez diye".Ortada bir suç yokki.Sadece şuursuzca kendilerini ifşa eden kripto hainleri var ,onları görüyoruz....İlahi adalet.....Allah rahmetli Soyerden razı olsun.

3 6 Cevap Yaz
Eses 31 Ocak 2019 12:03

Oya Aydoğanın cenazesinde Alçonun 5000TL si 1700$ ederken Ayşen Grudanın cenazesinde 900$ ediyor. İki rahmetli arasında ekonomi ne hale gelmiş? Tabii bu arada sayın Alçonun söyledikleri hiç de etik değil.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi