Büyük hata yapıyoruz

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda bir şüpheli, aracında 20 şişe kaçak içki ve silahla yakalandı. Operasyonda 20 şişe kaçak içkinin yanı sıra, yarı otomatik av tüfeği de ele geçirildi

20 Şubat 2023 08:29
A
a
Sütiş Eskişehir
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda bir şüpheli, aracında 20 şişe kaçak içki ve silahla yakalandı. Operasyonda 20 şişe kaçak içkinin yanı sıra, yarı otomatik av tüfeği de ele geçirildi.
Burada iki önemli konuya değinmek istiyorum. Birincisi içki fiyatlarına yapılan aşarı zamlar, içki ticaretinin yeraltına yönelmesine neden oluyor. Hem devletimiz vergi kaybediyor hem de organize suç çeteleri yerden mantar biter gibi fışkırıyor.
İkincisi de çete üyelerinin kullandığı yarı otomatik av tüfeği… Bu silahlara erişmek çok kolay ve çeteler bu silahları birbirine karşı kullanmak için alıyorlar.
Hem içkiyi yer altına iterek hem de ateşli silahlara ulaşımı çok kolaylaştırarak büyük hata ediyoruz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi