Burhan Sakallı'nın tebriğine itiraz geldi

AK Parti yönetimi il seçim kuruluna başvurarak, Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı’nda oyların yeniden sayılması için başvuruda bulundu.

4 Nisan 2019 08:41
A
a
Sütiş Eskişehir

Seçim sona erdikten sonra AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaptı…

Sakallı paylaşımında, “Seçim sonuçlarının şehrimiz ve tüm hemşerilerim için hayırlı olmasını diliyor, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Yılmaz Büyükerşen’i ve diğer belediye başkan adayı arkadaşlarımı kutluyor, başarıları diliyorum” ifadelerini kullandı…

Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, şu paylaşımı yaptı: “Nazik kutlamanız için teşekkür ederim. Ben ve arkadaşlarım sadece bizlere oy veren hemşehrilerimizin değil, tüm Eskişehir’in belediye başkanları olarak aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz”

Dostça tebrikleşme ve teşekkür Eskişehirli vatandaşların beğenisini kazandı ve bir çok kişi “İşte Eskişehir farkı” yorumunu yaptı…

Aradan bir gün geçti!

AK Parti yönetimi il seçim kuruluna başvurarak, Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı’nda oyların yeniden sayılması için başvuruda bulundu.

Adayınız, “kazandınız tebrik ederim” derken, itiraz edilmesi bana biraz tuhaf geldi. Odunpazarı’na itiraz edilmesini anlayabilirim. Ama Büyükşehir ve Tepebaşı’na itiraz edilmesine bir anlam veremedim!

sakallı büyükerşen twitter

SUÇU KİME YÜKLEYECEKSİN!

Seçim bitti...

Kaybedenlere iki cümle ile önemli bir öğüt:

-Önemli olan kaybetmek değildir...

-Suçu kime yükleyeceğin daha önemlidir.

Ve sen seçimi kaybeden arkadaş…

Önce suçu kendinde aramaya başla!

O KADROYA NE OLDU!

Eskişehirspor ikinci yarıya umutlu başladı. Taraftar umutlandı. Tribünler doldu, Play-off şarkıları bile hep birlikte söyledik…

İkinci yarıda sahamızda Gençler Birliği’ne mağlup ettik, ardından deplasmanda Karabükspor’u yendik! Denizlispor’u elimizden kaçırdık berabere kaldık!

Sahadaki kadro bir harikaydı!

Yeni gelenlerle bizim genç çocukların harmanı tutmuştu…

Sonra, bu takıma bir el değdi!

Başarılı kadro bozuldu, darmadağan edildi! Kazanan takımın bozulduğuna pek tanık olmuyorduk! Fuat Çapa eliyle buna tanık olduk!

Bazı futbolcuların hazır olmadığını gördük! Fuat hocanın ısrarını da bir yere kadar anladık! Ama işte son dört haftada elde sıfır puan var!

Kalemizde gördüğümüz 12 gol var!

Tam bir düzine!

Takımın ritmi bozuldu! Bir teknik direktör için en önemli konu “inançtır” Seviliyor olabilirsiniz, geçmişte büyük katkılar sunmuş da olabilirsiniz…

Ama iş zarar verme noktasına gelince insanın kendisini sorgulaması gerekir!

İSTANBULSPOR

  • İstanbulspor iyi hazırlanmış…

  • İstanbulspor bu maça bilenmiş…

  • İstanbulspor bu maçın önemini kavramış…

  • İstanbulspor bu maçı final olarak görmüş…

  • İstanbulspor, Es-Es’i iyi analiz etmiş…

  • İstanbulspor, Es-Es’in zayıf noktalarını tespit etmiş…

Sonuç…

  • İstanbul kazanmak istedi ve kazandı!

15-0 TARİHE KARIŞTI!

AK Partili bir bakın ya da partili üst düzey yönetici geldiğinde ilk sözlerinden birisi, “Eskişehir’i 15-0 olacağız” olurdu!

Bu 15-0 meselesi yıllarca her seçimde söylendi…

Bu seçimin sonunda görüldü ki, bundan böyle 15-0 olayı tamamen sona ermiş durumda!

Skor tahmininde bulunmamak en iyisi! Görüyorsunuz hiçbir zaman tutmuyor!

GÜNÜN SÖZÜ!

Siyasetçinin aile terbiyesi, avam kamarasında konuşmaya başladığı zaman belli olur. Bernard Shaw

karikatür

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehirli 5 Nisan 2019 07:38

AKP,li kardeşlerime söylüyorum,tamam biliyoruz ballı adrese teslim ihale,iş hayalleri boşa çıktı,en iyisi 1 kasa maden suyu alın,hem gazınızı alır,hem hazımsızlığı giderir,biliyorsunuz,ağaçlar çiçek açtı,bahar geldi,bu arada alerjiye dikkat.

0 3 Cevap Yaz
Esnaf 4 Nisan 2019 16:30

Eğer oyunu kuralına göre oynamayıp ağlayacaklar ise,birdaha seçim yapmayalım,bunlar koltuklara kök salsınlar. Şaka bir yana,bu zihniyetin demokrasiden anladığı bu!Hazımsızlık!!!

0 11 Cevap Yaz
Servet 4 Nisan 2019 14:25

Tekeden süt çıkar, size sandıktan oy çıkmaz. 2024 e iyi hazırlanın.

0 12 Cevap Yaz
Hektor 4 Nisan 2019 14:20

CHP' nin sicilinde hırsızlık yoktur.CHP adam ayırmaz adam kayırmaz,yalan dolan,yağma ve talan bilmez.CHP daima haktan hukuktan ve demokrasiden yanadır.Sayın AKP'li kardeşlerim efendice mağlubiyeti kabul edin..Bu seçim sonucunda çok şükür ülkemize bahar geldi.Nice mutlu günlere...

0 12 Cevap Yaz
Peker 4 Nisan 2019 11:34

NEDEN TUHAF OLSUN Kİ amaç kazanıp kaybetmek değil . halkın iradesi sandığa doğru yansıması önemli.

11 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi