Burhan Sakallı’dan Bakan Koca’ya açık mektup

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı kademeli normalleşemeye geçildiğinde vatandaşların beklentilerini ifade eden açıklamalarda bulunmuş, bu açıklamalar herkesim tarafından takdirle karşılanmıştı.

14 Haziran 2021 19:19
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
  • AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı kademeli normalleşemeye geçildiğinde vatandaşların beklentilerini ifade eden açıklamalarda bulunmuş, bu açıklamalar herkesim tarafından takdirle karşılanmıştı. Ben de Sakallı’nın eleştirilerini “Çoğu AK Partilinin yapamadığını yaptı” başlıklı yazımla kamuoyuna duyurmuştum… Vatandaşların beklentileri Sakallı’nın hükümetin aldığı kararlara ilgili olarak yaptığı öneriler ve eleştirilerin devam etmesi yönündeydi… Sakallı bugün de öyle bir paylaşım yaptı adeta esnafın sesi oldu… Lokantacı esnafı bildiğiniz gibi en pandemi sürecinde en büyük yarayı alan kesimlerin başında geliyordu… Burhan Sakallı bu esnada tam da esnafın sesi olacak şekilde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya adeta açık mektup niteliğinde bir çağrı yaptı…
  • Ne diyor sakallı hep birlikte okuyalım: “Sayın Bakanım @drfahrettinkoca  Covid-19 aşılama süreci kapsamında kafeterya, restoran, lokanta vb. işyerlerinin çalışanlarının aşılanmasına başlanılmıştır. Ancak bu işyerlerinin sahip, işletmeci ve ortakları aşılama kapsamı dışında tutulmuştur. Sektör, bunu talep etmektedir.”
  • Sakallı Bakan Koca’ya çağrısını bu şekilde yaptı… Gündemi takip ederek esnafın derdine kulak vermesi örnek bir hareket olarak karşımıza çıkıyor.

ES-ES’TE İMZALAR HIZ KESMİYOR

  • Eskişehirspor’da Divan Kurulu adeta imza seferberliği başlattı. Dün 11 kişiden transfer tahtasının açılması için imza alan kurul bugün de yeni imzaların müjdesini verdi. Eskişehirspor’dan yapılan açıklamada, “Transfer yasağımızın kaldırılması için imza veren Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal ve Sinan Ören’e camiamız adına teşekkür ederiz” denildi. Twitter üzerinden de #Eskişehirsporyaşasın etiketiyle kampanya başlatıldı. Taraftarlar kulübü ayakta tutabilmek için var gücüyle mücadeleye devam ediyor.

KIRMIZI 4 ÇİLESİ BİTECEK AZ KALDI

  • Kumlubel-Opera ve Şehir Hastanesi tramvay hattı hizmete açıldı.  Açılış törenine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Estram Genel Müdürü Hakan Bayındır, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Recep Taşel ve belediye bürokratları ile gazeteciler katıldı. Açılan yeni hat Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlıyor.  Kumlubel Mahallesi başta olmak üzere bölgedeki birçok mahallenin ulaşım sorununu kalıcı olarak çözecek olan Kumlubel tramvay hattı, Eskişehir’in kuzeyinde bulunan mahallere yapılması planlanan tramvay hatları için de kilit rol oynuyor. Tramvay hattının kentin kuzeyine uzaması herkesin beklentisi… Özellikle Muttalip bölgesi için… Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencileri kırmızı dört çilesinden kurtulmak istiyor… Öğrenciler kampüse tramvayla girmek istiyor… Şimdi sıra ise öğrencilere yapılacak hizmette…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi