Ahmet Ataç 15 02 2024

Bu günler de geçecek

Yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz; hoş geldin 2023…

2 Ocak 2023 08:26
A
a
Sütiş Eskişehir
Yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz; hoş geldin 2023…
2022 yılı milletimiz için çok kötü geçti. Mamafih 2021 yılı da çok kötüydü. 2020 ve 2019 da berbat yıllardı. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak Türkiye her sene daha kötüye gidiyor. Memleketin toparlanacağına olan umutlarımız da giderek azalıyor. Bütün bu kötü gidişin pek çok sebebi var. Ancak hepsini bir konu başlığı altında toplayabiliriz; kötü yönetiliyoruz.
2023 yılının ilk yarısına seçimler damgasını vuracak. Türk Milleti “Tamam mı devam mı?” sorusuna seçimlerde cevap verecek. Seçimlerin hiç de centilmence geçeceğini düşünmüyorum. Üstelik Ekrem İmamoğlu’na getirilen yasak gibi nice baskılarla da karşılaşabiliriz.
Son olarak Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş sokak ortasında vuruldu. Basına yansıyan haberlere göre suikastın profesyonelce tertip edildiği görülüyor. Birileri ülkemizi kan gölüne çevirmek isteyecektir. Bu tip tuzaklara karşı da uyanık olmalıyız.
Dünyanın en kolay işi kavga çıkartmak. En zor işlerinden biri de küsleri barıştırmak. Millet olarak bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar olacaktır. Birbirimize daha sıkı sarılarak kötü niyetli kişilere en iyi cevabı veririz.
Kurtuluş Savaşı Kahramanı Halide Edip Adıvar’ın çok sevdiğim bir sözünü paylaşmak istiyorum; “Gece en karanlık ve ebedi göründüğü zaman gün ışığı en yakındır…” Umutsuzluğa kapılmamak lazım. Bu büyük millet ne badireler atlattı. Bu felaket dolu günler de geçecek. Evvel Allah…
 

Kapanmasak yeter

Futbolseverler takımlarının şampiyon olmasını ister. Biz Eskişehirliler ise takım kapanmasın diye dua ediyoruz. Maalesef geldiğimiz nokta bu. Kulüp öyle ağır bir borç yükünün altında ki, kıpırdayacak hâlimiz kalmadı.
Bu koşullar altında yeni bir şehir takımı kurmanın planları yapılıyor. Mantıklı olan kulübün kapısına kilit vurup, yeni bir kulüp kurup alacaklılara da bir bardak soğuk su hediye etmek.
Ancak Eskişehirspor sevgisini mantıkla izah edemezsiniz. Eskişehirspor’u sevmek mantık değil, daha ziyade aşktır. Hiç kimse aşkının ölmesini istemez.
Belli ki transfer tahtasını açamayacağız. Bu arada kulübün başkansız kalarak kapanma ihtimali de var. Öte yandan elimizdeki kadro kümede kalabilir. Her türlü olumsuzluğa karşın bu takım kümede kalabilir. Biz taraftara düşen kimin yönetici olduğuna bakmadan takımı desteklemek. Elimizdeki kadroyla kümede kalmaktan başka çaremiz yok. O zaman sahaya çıkıp mücadele edeceğiz.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 2 Ocak 2023 09:59

bence sen 6 masanın propagandasını yapıyorsun. Oralara gelmeden aynı düşüncelerinine bende belediyecilik tarafından katılıyorum.

7 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi