Ahmet Ataç 15 02 2024

Bu fotoğrafta Kurt neden yok!

Eskişehir'de Sultandere ile Osmangazi üniversitesi arasındaki tramvay seferleri Cuma günü başladı. 10 gün boyunca ücretsiz olacak…

16 Mart 2021 09:05
A
a
Sütiş Eskişehir
Sultandere ile Osmangazi üniversitesi arasındaki tramvay seferleri Cuma günü başladı. 10 gün boyunca ücretsiz olacak…
İlk deneme seferini Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yapmıştı!
Bir gün sonra İlk seferlerin başlaması nedeniyle yetkililer de vatandaşlarla buluştular…
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır, bir araya geldiler…
İlk seferde yerlerini aldılar!
Eskişehir tramvay açılışı 16 03 2021
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yoktu!  Bu tramvay hattının önemli bir özelliği var! Sultandere’den başlayacak, Osmangazi Üniversitesi’nde son bulacak. En uzun hat olmasının yanında Odunpazarı’nın en uzak iki semtini birleştirmesi bakımından da önemli!
Tepebaşı ilçesine hiç uğramayacak olan tramvayın ilk seferine Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç katılırken, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un olmaması dikkat çekiciydi!
Eğer bir organizasyon yapılıp, Kurt çağrılmadıysa büyük bir eksikliğin ötesinde siyasi açıdan da büyük bir hata yapılmıştır!
 
 

İSLAM’IN YAZISININ ETKİSİ BÜYÜK OLDU!

Merve Kavakçı’nın eski eşi bağımsız milletvekili Cihangir İslam kısa bir süre önce SP’den istifa edip CHP’ye katılmıştı…
Cihangir İslam’ın kardeşi Ak Parti’den aday adayı olan Cem Sahir İslam, abisinin CHP’ye geçmesi üzerine yazdığı yazı Türkiye genelinde büyük etki yarattı. İslam abisinin adını vermedi ama “CHP’nin kaçınılmaz tükenişi’ başlıklı yazısıyla CHP’yi adeta yerden yere vurdu…
Cem Sahir İslam’ın, yazısı Eskişehir merkezli internet sitesi Medyamidas.com’da yayınladı. Arkadaşım Hakkı Kutlu’nun yönetimindeki haber sitesi bu yazı sonrası Türkiye’nin önde gelen haber portallarında yer aldı. İsmini çok daha geniş kitlelere duyurdu…
Eskişehir’de birçok haber sitesi var.
Doğrusunu söylemek gerekirse, hepsini takip etmek oldukça güç, hatta imkansız! Medya Midas’a mutlaka her gün göz atıyorum. Ajans haberlerini, basın bültenlerini olduğu gibi vermiyor! Yorumluyor farklı bakış açılarını gösteriyor. Bu bakımdan bence diğer haber sitelerinin çok daha ilerisinde!
Cumhur İttifakı çizgisinde bir yayın politikası izliyor!
Bazı yorumlarına, haberlerine katılmasam, abartılı da bulsam da Eskişehir haber dünyasında “farklı bir soluk” olduğunu gerçeği kabul etmek zorundayız!
Biliyorum, pek çok kişi “yok saymak, görmezden gelmek” isteyebilir. Ama bu başarılı oldukları gerçeğini değiştirmiyor!
Bu vesileyle emeği geçenleri kutluyor, başarılar diliyorum!
 

VATANA İHANET!

Vatana ihanetin bir sınırlaması var mı?
Hain ne kadar hainlik yapabilir!
Hangi suçlar vatan hainliği kapsamına girer…
Vatana ihanet suçlaması ağır bir suçlamadır ve ülkeden ülkeye değişir. Gelişmiş ülkelerde vergi kaçırmak vatan hainliği sayılır, rüşvet almak vatan hainliği sayılır.
Biz de ise vergi kaçıranlar, rüşvet alıp verenler kimi zaman itibar katlarına yükseltiyorlar. Dahası bırakın hainliği vatansever yaptığımız bile olmuştur!
 

BİZDE ASLA OLMAYACAK!

Polonya’da yoldan geçen araçların gürültüsü ve egzoz dumanından korunma amacıyla ses bariyerleri bulunuyor. Yasa gereği yolu yapan yüklenici firma yerleşim yerleri etrafında da ses bariyerleri yapmak zorunda.
…/…
Şöyle uygulamalar düşünüyorum da bizle asla olmayacak!
 

GÜNÜN SÖZÜ!

Cehalet ile bilgisizlik farklı şeylerdir. Bilmeyene anlatırsın öğrenir, ama cahile anlatamazsın çünkü o zaten biliyordur.
Natsume Soseki.
 

GÜNÜN KARİKATÜRÜ

Günün Karikatürü 16 03 2021

 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut enginsoy 17 Mart 2021 01:50

Daha durrrr.... Turpun büyüğü heybede.

0 0 Cevap Yaz
Andresemo 16 Mart 2021 22:29

Anlaşma olmaması gayet normal kim baskın gelecek yaşasın demokrasi

0 1 Cevap Yaz
misafir 16 Mart 2021 14:11

İl kongresinde yaşanan ayrışma sonrasında da devam etmişe benziyor. Ataç Büyükşehir için hazırlanıyor

0 5 Cevap Yaz
Adnan 16 Mart 2021 10:03

Koltuk Kavgasıdır.

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi