BOZÜYÜKSPOR

Hafta sonu Bozüyükspor-İskenderun Demir Çelikspor maçını seyretme fırsatı buldum. Bozüyükspor Eskişehir destekli lige başlamış

19 Kasım 2013 19:04
A
a
Sütiş Eskişehir
Hafta sonu Bozüyükspor-İskenderun Demir Çelikspor maçını seyretme fırsatı buldum. Bozüyükspor Eskişehir destekli lige başlamış olmasına rağmen, çok ciddi sıkıntılarının olduğu gerçeği sahaya net bir şekilde yansıyordu. Sahaya çıkan oyuncuların mutsuzlukları ve umutsuzlukları yüz ifadelerinden çok net görülebiliniyordu. Sahada futbol oynarken işkence çeken oyunculara şahit oldum. Futbolcularda özgüven adına tek bir belirti bile yoktu. Eskişehirspor’dan gelen oyuncuları izledim, maalesef bu oyuncular da diğer oyuncularla aynı durumdaydılar. Tecrübe kazansın diye gönderilen oyuncular, böyle devam ettiği sürece kaybolmaya mahkûmlar. Bu takım Eskişehirspor’un pilot takımı olamaz. Çünkü ortada takım yok. Eskişehirspor yönetiminin iyi niyetle başladığı pilot takım yaratma isteği, yapılan stratejik hatalardan dolayı karşınızda bir sorun yumağı olarak duruyor.
Bu duruma biran önce çözüm bulunmalı. Bozüyük yönetimi de Eskişehirspor yönetiminin işin içine girmesini istemiyor. Bozüyük yönetiminin, Eskişehirli antrenör Sayın Ergin Işık’tan boşalan teknik direktörlük için kendi istedikleri bir teknik adamla anlaşmaları “Sen bu işe fazla girme!” demektir. Yarın Bozüyükspor tribünleri de bu işe müdahil olursa, nahoş olaylarla karşılaşılabilinir. Bu konuda Eskişehirspor yönetiminin yeni bir strateji belirlemesi kaçınılmazdır. Bu konuda yazacak daha birçok olay olmasına rağmen fazla detaylandırmadan uyarmak istedim.
 
İSMET ÇELEN
 
Pazartesi günü 90+3’ün konuğu Demirspor Teknik Direktörü Sayın İsmet Çelen’di. Takımı hakkında Eskişehirspor kamuoyunu bilgilendirdi. Çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yaşadığı sıkıntıları ve deplasmanlarda karşılaştığı zorlukları anlattı. Takımı ve oyuncularına inandığını, onlara güvendiğini belirtti. Yönetimin verdiği destekten bahsetti. Oyun planlarından, oyuncularının yeteneklerini nasıl kullanması gerektiğinden tutun da Demirspor’la ilgili ne varsa kamuoyu ile paylaştı. İsmet hoca program boyunca anlattı, herkes dinledi. Temsil ettiği kurumunu en iyi şekilde anlattı. İsmet hocanın futbol bilgisi birikimiyle, mütevaziliği ile hümanist yapısı ve çalışkanlığı ile Demirspor ve daha üst liglerde görev yapacak donanıma sahip olduğunu gördük İsmet hocaya bu yolda başarılar diliyorum, Allah yolunu açık etsin.
 
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi