Böyle baba görülmedi: Big daddy

Komedi ve dramı bir arada bulabileceğiniz film samimi yanıyla kendini sevdiriyor. Sonny filmde temizlik yapmak yerine kirlenen yerlere gazete serecek kadar vurdumduymaz. Benim filmi sevme sebeplerimden bir tanesi de bu işte. Filmi izlerken bazen ‘Keşke Sonny gibi olsaydım ben de’ diyebiliyorsunuz.

3 Mart 2019 10:45
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bu hafta sizlere Big Daddy yani Süper Baba filminden bahsedeceğim. Yönetmen koltuğunda  Dennis Dugan’ın oturduğu filmin başrol oyuncusu ise Adam Sandler. 1999’da vizyona giren Amerikan yapımı film hem komedi hem de dramı bir arada sunuyor izleyiciye. Gelin detaylara bakalım.

SIRA DIŞI BİR İLİŞKİ
Öncelikle Adam Sandler’dan bahsedelim. Sandler filmleriyle aramda güçlü bir bağ var. Lise döneminde tüm filmlerini izlemiş biri olarak seviyorum, gülüyorum… Belki birçok sinemaseverin başarısız bulduğu Amerikalı oyuncunun filmleri bana keyifli geliyor. Konuları farklı şekillerde ele alan Sandler, sempatik tavırlarıyla da filmle bütünleşiyor. Gelelim Big Daddy’e. Filmde Sonny Koufax (Sandler), diğer insanlardan farklı, oldukça rahat, sıra dışı kişiliğe sahip bir karakterdir. İşi yoktur, sürekli dışardan yemek sipariş verir, kısacası sorumluluk duygusuna sahip değildir. Sonny’nin bir de sevgilisi vardır ancak onun sorumsuz davranışlarından bıkmaya başlamıştır. Bir gün Sonny, arkadaşının çocuğunu evlat edinmek zorunda kalır. Aynı zamanda sevgilisinin sevgisini de böylelikle kazanacağına inanır. Fakat istediği gibi gelişmeyen olaylar sonucu Sonny minik çocuğuyla baş başa kalır. İşte filmin en renkli sahneleri de burada başlar. Çılgın karakterli Sonny, çocuğu da bambaşka şekilde yetiştirir. Aslında bir çok kişinin olmak istediği ideal baba profilini çizer Sonny. Çocuk nasıl isterse öyle yapar, kararlarını kendi verir. Örneğin; kendi ismini kendisinin koymasına izin verir Sonny. 

KOMEDİ VE DRAM BİR ARADA
Film oldukça renkli. En başta da dediğim gibi komedi ve dramı bir arada bulabileceğiniz film samimi yanıyla kendini sevdiriyor. Sonny filmde temizlik yapmak yerine kirlenen yerlere gazete serecek kadar vurdumduymaz. Benim filmi sevme sebeplerimden bir tanesi de bu işte. Filmi izlerken bazen ‘Keşke Sonny gibi olsaydım’ ben de diyebiliyorsunuz. Kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz bu filmi izleyerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Eğer Sandler’ın tarzını beğenirseniz kendinizi onun yeni bir filmini ararken bulabilirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler! 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi