Bizim çocuklar!

​Hayatın sizlere güzellikler getirmesi dileği ile BİZİM ÇOCUKLAR...

2 Mart 2019 10:35
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bizim çocuklar söylemini sıkça duyuyoruz ve söylüyoruz. Onlarla övünüyoruz onlarla gurur duyuyoruz. Çünkü Eskişehirspor şuan ayakta durabiliyorsa, bu çocukların yapmış olduğu mücadele sayesindedir. Bu çocuklar sayesinde, birilerinin bu şehirde futbolcu çıkmaz söylemlerine, bu çocuklar en güzel cevabı verdiler. Bu çocuklar sayesinde, bu şehirde Antrenör yok değip, kafasını kuma gömenlere en güzel cevabı bizi yetiştirdiler cevabını verdiler.
Türkiye futbol kamuoyunun dikkatini Eskişehirspor’a çektiler. O kadar dikkat çektiler ki! Bizim çocuklardan bir tanesi transfer yapıp tahtanın açılmasına sebep oldu. Daha önce bizim çocukların aldıkları her sonucu baş tacı yapan bizler, araba düzlüğe çıkınca, yapılan en ufak hataya bile tahammül edemiyoruz. Eleştiri dozunu artırıyor hakaret boyutuna getiriyoruz. Çünkü çok çabuk unutuyoruz ve ayıp ediyoruz. Biraz sağduyu lütfen… Bizim çocuklara naçizane önerimdir. Yapılan övgülerin yapılan eleştirilerin üzerinde fazla durmayın, alacağınız ders varsa alın işinize bakın.Yolun ve hayatın başındasınız daha birçok olumlu ve olumsuz durumlarla karşılaşacaksınız. Bu olaylarla başa çıkmak için kişisel gelişimizi güçlendirin. Eğitimizi kenara bırakmayın tamamlayın. Kendinizi geliştirecek bilgi birikiminizi arttıracak kitaplar okuyun, daha doğrusu okuyun elinizin altında muhakkak bir kitap olsun.
Bu hayat sizin seçiminiz, birazda sizinle ilgili yapılan seçimlerin sonucunda bu hayatı yaşayacaksınız. Başarılı olursanız seçenekleriniz çoğalır, özgürlüğünüz genişler her şeyden önemlisi seçen siz olursunuz. Başarısız olursanız seçenekleriniz daralır özgüveniniz azalır seçilen siz olursunuz. Başarı hayatınızın her alanında ufkunuzu açar ve genişletir. Başarısızlık hayatınızın her alanını daraltır. Mademki hayat” hayaller ve gerçeklerin çatışmasında ortaya çıkıyor” sizlerde çok çalışarak kendinize güzel bir hayat hikâyesi yazabilirsiniz. Şuan arkanızda güçlü bir rüzgâr var. Ya bu rüzgârın şiddetine kapılıp ben oldum deyip kaybolacaksınız. Ya da çok çalışıp yelkenleri kullanmayı öğrenip yeni umutlara kucak açacaksınız. Hayatta istediklerinizi almak için sahip olduğumuz en güçlü aygıt, okumak çalışmak ve başarıdır. Tekrar ediyorum hayallerinize ve hedeflerinize kavuşmak için çok ama çok çalışın. Bu istek bu yetenek sizde var. En çaresiz anında bile çare sensin bunu unutma.
Hayatın sizlere güzellikler getirmesi dileği ile BİZİM ÇOCUKLAR...
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 2 Mart 2019 11:10

süper bir yorum olmuş Ahmet hocayı kutlarım..

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi