Biz kime kızalım?

Eskişehirspor puansız döndüğü Darıca deplasmanından sonra, kendi evinde de hüsran yaşadı

13 Eylül 2022 09:40
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor puansız döndüğü Derince deplasmanından sonra, kendi evinde de hüsran yaşadı. Öncelikle rakibimizi tanıyalım. 1922 Konyaspor süper ligdeki Konyaspor’un pilot takımı. Oyuncuları fena değil ve Konyaspor’dan destek alıyorlar. Bu seneki şampiyon adaylarından bir takımla karşılaştık. Yani “Biz 1922 Konya’ya bile yenildiysek küme düşeriz” diye morali bozulanlar, ne dediklerini bilmiyor. 1922 Konya ligin en kaliteli takımlarından biri.

Elbette kaliteli bir takım karşısında da olsa varlık gösterememenin mazereti yok. Maçı canlı izleme şansı – veya şanssızlığı – yakaladım ve maç boyunca rakip kaleye isabet eden bir şutumuzu görmedim. 1922 Konya’ya yenilmek belki sorun değil ancak, tek bir pozisyon bile üretememek sorun. Burada da teknik direktör ve futbolcuların şapkayı önüne alıp düşünmesi gerekiyor.

Öte yandan “Teknik direktörümüz bu işi bilmiyor” gibi veya “Milyonlar kazanan futbolcular takımı umursamıyor” gibi saçmalıkları bir köşeye bırakmamız lazım. Cüneyt Biçer bu işi çok iyi biliyor, futbolcularımız da milyonlar kazanmıyor. İspanyol La Liga değil burası, TFF 3’üncü ligden bahsediyoruz. Çocuklar antrenmana dolmuşla gidiyor; milyonlar kazanan futbolcular da nereden çıktı?

İyi de biz kime kızacağız? Dediğinizi duyar gibiyim.

Üç seçeneğiniz var.

Madde 1) Yönetime kızabiliriz.

Eğer ki içinizi rahatlatacaksa buyurun, sabahtan akşama kadar kızın. Arada bir çay söyleyin, çayınızı sigaranızı içip dinlenin sonra biraz daha kızın. Ancak yöneticilerimiz insan üstü bir mücadele gösteriyor ve onlara kızmak şöyle dursun, defalarca teşekkür etmemiz lazım.

Eskişehirspor’u hayata bağlayan iki ince ip var. Bunlardan biri taraftar, öbürü de yöneticilerimiz. Bu iplerden birini tutup kopartmamak lazım. Aksi takdirde kulüp kapanabilir. Şakası yok bu işin,

Madde 2) Teknik direktöre kızabiliriz

“Ey Cüneyt Biçer!.. Sen nasıl olur da Luis Suarez’i ikinci yarıda oyundan alırsın? Hiç mi aklın yok senin?” diyemediğimiz için Hocamıza da kızamayız. Cüneyt Biçer elindeki futbolcularla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kabahat yahniyi pişiren aşçıda değil; et yavan…

Madde 3) Futbolculara kızabiliriz

Elimizdeki futbolcuların kapasitesi üç aşağı beş yukarı bu. Futbolcular maç boyunca koştular ve tekmeye kafalarını soktular. Yapabileceklerinin sınırı var.

Size üç seçenek sundum; Buyurun istediğinizi kızın. Ancak ben kimseye kızmıyorum. Sadece, “Demek daha çekilecek çilemiz varmış” diyorum ve takıma destek vermeye devam ediyorum.

Defalarca söylediğim şeyi yineliyorum; Beklentilerinizi yüksek tutmayın. Tek hedefimiz kümede kalmak. Bu hedefe de ulaşabiliriz. Yeter ki futbolcularımızın ve hocalarımızın moralini bozmayalım ve yapabileceklerinin de altında iş yapmalarına zemin hazırlamayalım.

Durun daha yeni başladık. Daha çok yenileceğiz. Ancak düştüğümüz yerden kalkmasını da Evvel Allah becereceğiz.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk 14 Eylül 2022 09:59

Maçın gollerini görmeyenler için : https://youtu.be/M5nxWFPm19k Golleri iyi inceleyelim ,tekrar izleyelim...Gerçekleri görelim.

0 17 Cevap Yaz
Melih

İzlemez olsaaydık.Bu goller mahalle maçında yenmez.

0 12
Hüseyin

Çoluk çocuk yemez bunları ayıp be...

0 12
pompeo

gördügüm kadariyla bizimkilerde ... ne hirs ne istek var ... sanki maca zoraki cikmislar gibi ..

0 1
Cumali hancı 14 Eylül 2022 01:35

MADDECİ Abiiiiiii. Bu takımı sağ iktidarlar üç kere lige çıkardı ve borçsuz sıfır km. tesisleriyle bize emanet etti .ama biz ne yaptık iki kurnaza telef ettirdik takımı ve en acısı peşlerine düşüp izini bile süremedik.Bir daha bir Unakıtan gelirmi adama etmediğimiz bırakmadık.Yel değirmenleriyle uğraştık her daim sanal bir düşmanla savaşıp durduk.Hadi bakalım sıra kıllı bacak sendromlularda kolay gelsinnnnnn. Sizce olur mu ? Valla ben elli yedi yıldır görmedim !

2 7 Cevap Yaz
pompeo 13 Eylül 2022 18:22

kulübü bu hale getirenlere de hic elestiri gelmiyordu ... yazan cizenlerden ...

0 13 Cevap Yaz
DikDurus 13 Eylül 2022 16:58

Doğru diyosun salla gitsin maç izlemeyelim destek vermiyelim öfke duymayalim insan sevdine kizAr sevmeyelim amatöre gitsin takım adam haklı beyler sallayın gitsin dağılın

0 5 Cevap Yaz
Yazık vallaha 13 Eylül 2022 15:57

yenilgiye kızmadık kerem bey. mücadele olmamasına kızdık.

0 27 Cevap Yaz
MADDE 1 13 Eylül 2022 14:46

Dakika 1 gol 1, Takım Darıca deplasmanına gidiyor taraftarımız karşı rakibin anasına avradına küfür ediyor. Sonuç Kulübümüze para cezaları veriliyor. Peki soruyorum bu cezalar kimin paralarıyla ödenecek tabii ki bazı taraftarların gözünde " APTAL " Eskişehir halkı ödeyecek ve bu paraların ve deplasman maç giderlerinin ödenmesi için bu taraftar halka, esnafa, iş verene el açacak Allah rızası için Eskişehirspor'a yardım edin diyecekler. Eger halk yardım etmezse günah keçisi seçilecek. Bence bu küfürbaz taraftarın kurtuluş reçetesi (peçetesi) Seçimlerde destek verdikleri siyasi partide ve o siyasi partiyi destekleyen cemaatlerdir. Benim nacizane önerim para toplamaya besmele çekerek Cemaatlerden başlasınlar bol para yardımı alırlar. Alınan bu yardımla Trabzonun da borcu, küfür cezaları ve diğer borçlarda ödenir. Bu vesileyle transfer tahtasıda açılır.

3 12 Cevap Yaz
Dogrucu DAVUT 13 Eylül 2022 14:42

sampıyonuk kovalayan takım dıyosun es tvde dusecek takımı yenemedık dıyo kıme ınanıcaz

0 12 Cevap Yaz
bihaber haberci 13 Eylül 2022 13:52

takımı nasıl eleştireceğiz? izleyemedik ki...

0 5 Cevap Yaz
İsmail Nediyeyimki 13 Eylül 2022 12:33

Sen de haklısın.

2 4 Cevap Yaz
Eneskiesesli 13 Eylül 2022 10:48

Şu anda meşhur "Dosya kapat" kampanyasında 11 ayda toplanan para 481.900 TL. Trabzonspor dosyasının nasıl kapatılıp transferin nasıl açılacağını varın siz hesabedin.Takıma acilen en az 3 iyi futbolcu lazım .1 kaleci, 1 defans, 1 orta saha ... Saygılar...

0 28 Cevap Yaz
Redkit

O toplanan paralar bazı dosyaları kapatmak için harcandı sanırım kasa yine bos

0 17
Murat

Evet takıma 3 yırtıcı futbolcu lazım.

1 14
yerli ve milli sıvacı 13 Eylül 2022 10:32

tebrik ederim futboldan çok iyi anlıyorsun

2 11 Cevap Yaz
bekir yıldırım 13 Eylül 2022 10:25

Kızılması gerekenler belli, sorumsuzca transferler yapıp hesap vermeden giden yönetimler, bunları genel kurulda aklayan delegeler, hala şirketleşmeye, hesap verilebilirliğe, şeffaflığa direnen yöneticiler ve delegeler.

1 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi