Ahmet Ataç 15 02 2024

Bir Zahmet Dertlenin Arkadaş

Eskişehirspor konusunda ciddi bir ikilemde kalıyorum. Her seferinde yazmayım yazmayım, bir faydası olmuyor diye düşünüyor ama düşündüklerimin içimde kalmasına da razı olamıyorum.

2 Haziran 2022 08:42
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor konusunda ciddi bir ikilemde kalıyorum. Her seferinde yazmayım yazmayım, bir faydası olmuyor diye düşünüyor ama düşündüklerimin içimde kalmasına da razı olamıyorum.
Malumunuz artık 3. Lig denilen sırat köprüsündeyiz. Bu lig koca bir şehir, efsane bir tarih için ya bir dönüm noktası ya da cehenneme giden en keskin yol diyebiliriz.
Gelin görün ki şehir gündeminde bunu dert edinen, bu durumun ciddiyetini kavramış ve daha kötüsüne izin vermeyiz diyen bir itiraz, biraz tazyik, bir parça çaba göremiyoruz.
Ne yazık ki Havalimanı, Yasaklanan festival ve Parkta yoga gibi münferit ve geçici konularda oluşan refleks ve ülke gündemine kadar soktuğumuz çok sesliliği Eskişehirspor konusunda gösteremiyoruz.
Bu da bu durumu çok kafaya takmadığımız hem bireysel hem kurumsal hem de siyasi açıdan Eskişehirspor'un tarih yazmak yerine tarih olmasına giden yolu önemsemediğimiz gibi bir düşünceye sebep oluyor.
Çünkü biliyorum ki Eskişehir insanı, Eskişehir'in kitle önderi isimleri isterlerse ve bir konuyu kafaya takarlar ise o konu uzun süre gündemi meşgul edebilir.
O halde neden yapmıyoruz?
Neden kafaya takmıyoruz?
Sorun yönetim mi?
Yönetim olamaz. Çünkü eskiden A4 kağıdı ile yapılan kongreleri eleştirenler, kulübün parası nereye harcanıyor bilmiyoruz, yöneticiler kulübün parasını hunharca harcıyor diye geri duranların tüm gerekçeleri çürüdü.
Bir kaç yıldır kulüp hiç olmadığı hatta bazen olmaması gerektiği kadar şeffaf yönetiliyor. Kim ne vermiş, kime ne ödenmiş ortada. Kulüp Başkanı sosyal medyada ulaşılabilir ve kulübe ufacık destek veren herkese yeşil zeytin dalı uzatacak kadar özverili. Yönetim kurulunda maddi gücü yüksek olmasa bile insani kredisi yüksek olan ve kulüp için kendi işi gibi mesai harcayan insanlar var.
Kulübe sorulan her soru cevap buluyor. Teknik direktör ne yapmış, yardımcısı ne hata etmiş kimse saklamıyor.
Bir eksik varsa, bir yalnız bırakılma durumu varsa buna da gereken tepki veriliyor.
Yani hem profesyonel hem duygusal açıdan tatmin edici bir yapı olduğunu düşünüyorum.
O halde sorun ne? Sıkıntı nedir?
Birileri destek olmak için yeni ve kendi dahlinin olacağı bir yönetim kurulu mu istiyor ?
Biliyoruz, duyuyoruz ama ispat edemediğimiz için dedikodu olarak kalan farklı yönetim arayışları,
Şu isim iktidara yakın diye CHP'li belediyelerin, bu isim belediyelere yakın diye İktidar temsilcilerinin hüsnü kuruntuları mı var ?
Nedir kardeşim Eskişehirspor'u tüm bu tavırların dışında tutacak formül ?
6,7 milyon TL gibi bir rakamı bulamayan ve Trabzon camiasının bu şehirle dalga geçmesinin, aşağılaması ve hakarete veren tavırlarına seyirci kalacak sorun nedir Eskişehir camiasında ?
 
Bir salın artık şu önyargıları, bir bırakın artık geçmişle bugün kavgasını ve dinmeyen kan davalarını ve silkinip kendinize gelin.
İsteyen istediği yerinden tutsun, yeter ki takım sırat köprüsünden geçsin...
Benzin istasyonu, isim sponsorluğu, tesis, reklam, loca Allah ne verdiyse herkes bir daldım ve nefes aldırsın şu şehre...
Takım hele bir kendini bulsun.
Hele şu badireyi bir atlatalım. Sonra ateşkesi bozar gırtlak gırtlağa gireriz, ama şu an kavga lüksünün, yönetim operasyonun ve kişisel kibirlerin, hesap gütmenin yeri değil.
Aşağısı Cehennem ve biz sırat köprüsündeyiz.
Bir zahmet şunu dert edinin!
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet 2 Haziran 2022 13:16

Ya kardeşim şu dakka başı sayfa yenileme olayını çözün lütfen.Ne doğru düzgün haber okuyabiliyoruz,nede yorum yazabiliyoruz.Bu kadar mı zor?

2 8 Cevap Yaz
Orhan 2 Haziran 2022 10:02

En büyük sıkıntı kayyuma gidilmesine engel olunması.bu nedenle kimse güvenmiyor

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi