Ahmet Ataç 15 02 2024

Bir daha gelse diyorum!

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konserinde sahneye Selda Bağcan çıktı. Kelimenin tam anlamıyla harika bir konserdi.

30 Aralık 2018 10:07
A
a
Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl konserinde sahneye Selda Bağcan çıktı. Kelimenin tam anlamıyla harika bir konserdi. Yazının başında yazayım. Selda Bağcan’ın bir kez daha Eskişehir’de konser vermesini isteriz! O soğuk havada konser alanında yer kalmadığını sanırım belediye başkanımız da görmüştür… Yaz Gazeteci Yaz, Tatlı Dillim Güler Yüzlüm, Yalan Dünya, Minnet Eylemem, Adaletin Bu mu Dünya, Denizlerin Dalgasıyım gibi hepimizin bildiği eserleri birlikte söyledik… Başkan Ataç, Eskişehirliler adına  Selda Bağcan’a çiçek, Nazım Hikmet karikatürü ve  Selda Bağcan yazılı Eskişehirspor forması armağan  etti… Güzel bir geceydi emeği geçenlere teşekkürler…

Süper kampanya!

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü, yılın son günü, “Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil Fidan Dikerek Girelim” kampanyası düzenledi. Ücretsiz fidan dağıttı… Kesinlikle desteklenmesi, çoğaltılması, duyurulması gereken bir kampanya!

Ayıp ama!

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Merkez Çözüm Merkezi Başkanı Avukat Merve Sevim Özcan, Çözüm Merkezi’ne 2018 yılında en fazla başvurunun ayıplı hizmet sebebiyle yaşanılan sıkıntılara yönelik sorunlardan oluştuğunu açıkladı… Ayıplı mal ve hizmet şikayetlerin yüzde 40’ını oluşturuyormuş… Bu hizmetler neler derseniz birkaç örnek vereyim: Kredilerde yapılan sigorta için alınan prim iadesi, hakem heyetlerinin parasal sınırları reklamda belirtilen malın yahut hizmetin satış anında aynı olmaması, özel hastanelerde verilen hizmetler ile ilgili konular… Şikayetler bunlar! Acaba bu şikayetlerin ne kadarına çözüm bulunmuş. Dernek yöneticileri bunları da bir açıklasa da vatandaş boş yere dernekleri, tüketici hakem heyetlerini meşgul etmesi!


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi