BAŞKAN HALİL ÜNAL VE GÖNÜLLERDEKİ SEVGİ

<w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="9

1 Mart 2012 00:00
A
a
Sütiş Eskişehir

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği, Eskişehir şubesi tarafından 2010/2011 sezonunda başarılı olan Futbol Antrenörlerine ödülleri, yapılan törenle verildi.

         Ödül törenine katılan, Eskişehir spor Kulüp Başkanı Sayın Halil Ünal yaptığı konuşmayla damgasını vurdu. Sayın Başkan, konuşmasında yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Yalnız bırakılmaktan, Şehirden gerekli desteği alamamaktan şikayet etti. En önemlisi ise taraftarların kendisine yönelik yapılan bireysel tepkilerden çok rahatsız olmuştu, buna çok üzülmüştü. Haklı olduğu yönler vardı.

         Kim ne iş yaparsa yapsın, kim hangi mevkide olursa olsun, özellikle bu makam Eskişehir spor Başkanlık makamıysa, olayı bireyselleştirmeden tepki gösterilmelidir. Kimse kimsenin kişilik haklarına hakaret etme hakkını vermez.

         Sayın Başkan Halil Ünal’ı sevmeye biliriz, ancak bulunduğu makam itibarıyla saygı duymak zorundayız. Tepkiler daha medeni şekilde yapılabilir. Sayın Başkan Halil Ünal’ı eleştirdiğimiz yönleri muhakkak var. Mesela yönetimdeki bölünmüşlüğün bir açıklaması olmalı. Yönetimdeki dağınıklık neden giderilmiyor. İkinci Başkan Sayın Mesut Hoşcan neden ortalıkta yok.  Stadla ilgili neden yeterince bilgi verilmiyor. Mali konularda neden şeffaf bir politika izlenilmiyor. Kurumsallaşma adına neden ciddi adımlar atılmıyor. Transfer politikasındaki yanlışlıklar medeni ölçüler çerçevesinde eleştirilebilinir. Bu eleştiriler yapalım ama iyi yapılan işleri de alkışlayalım. Moral verelim destek olalım.

         Yapılan olumlu işler. Futbolda yaşanan bu olumsuz süreci iyi yönettiğini düşünüyorum. Teknik Direktörlüğe Sayın Ersun Yanal’ın getirilmesi önemli bir iş olarak görüyorum. Futbol Federasyonu Yönetim kuruluna Porf. Dr. Fethi Heper’in  girmesi tamamen Başkan Halil Ünal’ın başarısı olarak görüyorum. Eskişehir spor Süper Toto Süper liginde oynadığı süre içinde asansör takım olmaması, ciddiye alınan birtakım olması önemli işlerden bir kaçıdır. Desteklemek moral vermek gerekir. Çünkü başka Eskişehir spor yok.    Sayın Başkan Halil Ünal hoş sohbet bir kişiliktir. Sevgi saygı sözü dilinden eksik olmaz. Benim Sayın Başkana naçizane tavsiyem, sevgiyi dilde değil, gönüllere indirmeye çalışmasını öneriyorum.

             

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi