Ahmet Ataç 15 02 2024

BARDAĞIN DOLU TARAFI

Eskişehirspor taraftarları ilk defa akşam erken yattı. Sabah kahvaltısıyla Eskişehirspor Gaziantepspor maçına gitti. Öğlen saatlerinde oynanan maçta,

24 Aralık 2013 19:57
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarları ilk defa akşam erken yattı. Sabah kahvaltısıyla Eskişehirspor Gaziantepspor maçına gitti. Öğlen saatlerinde oynanan maçta, hava şartları normalin çok altında olmasına rağmen taraftarı sevdasından ayıramadı. Bir babayla oğlunun yerel basına yansıyan fotoğrafı bu sevdanın nesilden nesile geçeceğinin en büyük kanıtıydı.
   
    Hava soğuk, saha buz, futbolcular konsantre olamamış, oyun tutturamamışız, rakip orta sahayı kapatmış, pas trafiği engellenmiş, en çok bu maçta top kaybı yapılmış… Her şey olumsuz… Bu, bardağın boş tarafı.
   
    Bardağın dolu tarafından bakarsak; hava şartlarının futbola elverişli olmamasına rağmen futbolcular göstermiş oldukları mücadele, kazanma arzusu ve sorumluluk duygusuyla birleşince hak ettikleri bir galibiyet alarak taraftarların o müthiş soğuğa rağmen evlerine sıcak bir şekilde gitmesini sağladılar. Öncelikle Teknik heyeti ve güzel mücadelelerinden dolayı futbolcu arkadaşları kutluyorum. Bu maç, sonuç alınması gereken maçtı. Sonuç alındı. Gerisi teferruat. Benim için her zaman bardağın dolu tarafı önemlidir.
   
    Sözleşmesi 2014 Mayısında bitecek olan ve transfer teklifleri alan futbolcu arkadaşlara sesleniyorum. Kulübünüzün menfaatleri doğrultusunda hareket etmezseniz, annesinin babasının hayır duasını almadan evden çıkan hayırsız evlatlardan farkınız kalmaz. Hiçbir zaman da iki yakanız bir araya gelmez. Kulübünüzün gösterdiği vefaya vefasızlık yapmak, sporcu kimliği taşıyan hiçbir kişiye yakışmaz. Sizin bu vefayı göstereceğinize inanıyorum.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi