Aybaba bu nüanslara dikkat etmeli

Ahmet Deniz Canoruç yazdı

2 Aralık 2015 00:10
A
a
Sütiş Eskişehir
Samet Aybaba, Konyaspor mağlubiyetinin küçük nüanslarla yaşandığını söyledi. Aslında en önemli nüans saha içinde kaybedilen konsantrasyon.

Ligin 8’inci haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanan mücadelede maçın tek golü Güray Vural’dan gelmişti. Hatırlayalım; sol kanatta yapılan bir faul, kaleye doğrudan gönderilen top ve gol. Buradaki sorun faulün yapıldığı yer ve kullanıldığı yerin arasındaki farkın olması. Ne futbolcular, nede yedek kulübesi bu konuda itiraz etmedi.
Aynı olay Mersin maçında da yaşandı. Yine hatırlayalım, konuk ekibin attığı ikinci golde Welliton’a faul yapılıyor ve faulün yapıldığı yerle kullanıldığı yer arasında büyük bir fark var. Bu pozisyona da itiraz eden birisi yok. Maç kazanma stresi nedeniyle bu küçük nüansları unutmak son 7 dakikada ecel terleri dökmemize neden oldu.

Engin’in uyarılması lazım
Neyse ki bu sefer galibiyetle biten bir akşam yaşadık. Aybaba’nın verdiği enerji yadsınamaz ama işi gerçekten hala çok zor. Maçın yıldızı kuşkusuz, klaslığını sergileyen Engin Bekdemir’di. Türk futbolunda patlama beklenilen bir isim. Ama bir uyarıda bulunmak gerekiyor. Savunma anlamında eksiği fazlasıyla var. Günümüz futbolunda bu eksiklik artık affedilmiyor. Mersin’in attığı ilk golde Serkan Balcı’nın önünde sadece dikilmesi kabul edilemez.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi