Ayaklar yere basmalı

4 Ekim 2016 10:10
A
a
Sütiş Eskişehir
Boluspor beraberliğinin ardından artık eleştiri dozajının yükselmesi çok normal. Çünkü ligin en iddialı kadrosu 6 haftada 4’üncü beraberliğini almış durumda. Balıkesirspor ve Manisaspor’un ilk yarısında beğeni kazanan Eskişehirspor’un oyun anlamında da çoğunlukla istenileni vermediği apaçık ortada. Kolay gol yeme sorunu, direnç gösterememe… Bunların hepsi Eskişehirspor’un yumuşak orta saha ve defans hattından kaynaklanıyor. ‘Sert futbolun’ karşılığını bulan bu ligde, böylesine dirençsiz oynanırsa ne yazık ki bu sonuçları almanız sürpriz olmaz.

Tabi ki kötü futbolun oynandığı bu ligin sorunu sadece kötü futbol değil! Büyük bir hakem faciası ile karşı karşıyız. Türkiye futbolunun en önemli ikinci ligine, TFF ve yayıncı kuruluşlar değer vermiyor. Böyle bir düzende hakemlerin adil kararlar vermesini beklemek ise hayalcilik olur. Çünkü izleyen, karışan, yorum yapan, sesini çıkartan bile yok!

Ama bunların hiç biri ligin en iddialı kadrosunu kuran Eskişehirspor için bahane olmamalı. Bu ligin şakasının olmadığını herkesin kavraması gerekiyor. Şampiyonluk kelimesinin ağırlığını bilip öyle konuşmak gerekiyor. Kısacası artık herkesin ayaklarını yere basması gerekiyor.  
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi