Ay tutulmasının burçlarda etkisi

Merhabalar, şahane bir hafta diliyorum. Geçtiğimiz haftalarda 8 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasını bir miktar daha anlayabilmek için hem ay burçlarımızı hem de bu tutulmanın genel etkileri üzerine yazmış, konuşmuştuk. Bu haftaki yazımda ise sizlere tutulmanın burçlar üzerindeki genel etkilerinden bahsedeceğim.

5 Kasım 2022 09:29
A
a
Sütiş Eskişehir
Merhabalar, şahane bir hafta diliyorum.
Geçtiğimiz haftalarda 8 Kasımda Boğa burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasını bir miktar daha anlayabilmek için hem ay burçlarımızı hem de bu tutulmanın genel etkileri üzerine yazmış, konuşmuştuk. Bu haftaki yazımda ise sizlere tutulmanın burçlar üzerindeki genel etkilerinden bahsedeceğim. Her ne kadar arada bir Mars retrosu etkisi almış olsak dahi, güneş tutulmasında aldığımız kırılmanın burada daha ortaya çıkan bir enerji ile bizi tamamlanma döngüsüne itmesinden de bahsedebiliriz. Değişime, dönüşüme akışta kucak açmaktan çekinmeyeceğiniz güzel bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum.
 
KOÇ – YÜKSELEN KOÇ: 2. Evde gerçekleşen tutulma daha çok değerlerinizi ve kendi kaynaklarınızı ele aldığınız noktalara etki edecek. Haliyle iş hayatınızda ani değişikler, parasal konular ve maddi kaynaklarınızla ilgili gündemleriniz yoğunlukta olacak. Güneş tutulmasından gelen etki ile beraber bu noktada krediler, eşten gelen para, miras, vergi gibi konular da gündeminizde yer alabilir. Tüm bunların yanında öncelikleriniz ve kendi değerinize dair değişimleri de ele almanıza müsait bir süreç var.
 
BOĞA – YÜKSELEN BOĞA: Tutulmanın gerçekleştiği burç olan boğa 1. Evinden etki alıyor ve kendini ortaya koyduğu alanlarda değişime gideceği bir süreci karşılıyor diyebiliriz. Kilo alma – kilo verme gibi dış görünüş ile alakalı konular gündemde olabilir, yeme içme alışkanlıklarınızda değişiklikler gerçekleşebilir tüm bunların yanında imajınızda köklü değişiklikler yapabileceğiniz gibi estetik konularını da gündeminize almak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etme şekliniz çevrenize karşı değişebilir, her zamankinden farklı bir şekilde isteklerinizi ve görünüşünüzü ortaya koyabilirsiniz.
 
İKİZLER – YÜKSELEN İKİZLER: 12. Evinizde gerçekleşen tutulma içsel farkındalıkların dış dünyanıza yansıması ile gerçekleşecek bir sürecin başlangıcı diyebiliriz. Bugüne kadar farkında olmadıklarımızın bir şekilde ortaya çıkması ya da bir süredir çözmekte güçlük çektiğimiz konuların çözülmesi gibi etkilerden bahsedebiliriz. Aynı zamanda iş hayatımızla ilgili farkındalıklar, bu noktadan gelen etkilerle birlikte yaşayacağımız değişimler söz konusu olabilir. Evcil hayvanlarla ilgili gündemler yaşanabilir.
 
YENGEÇ – YÜKSELEN YENGEÇ: 11. Evinizde gerçekleşen tutulma ile birlikte sosyal çevrenizde ya da bulunduğunuz topluluklar ile alakalı değişimlere uğrayacağınız bir süreç başlıyor diyebiliriz. Belki daha bağımsız olacağınız belki de daha çok kalabalıklarla hareket edeceğiniz bir dönem, çevreniz değişebilir buna bağlı olarak taşınmalar iş değişiklikleri söz konusu olabilir. Gelecek planlarınızda ani değişiklikler yapabilir, bugüne kadar olan planlarınızın dışına çıkabilirsiniz. Böyle bir noktada oluşabilecek olan çevre baskısı sebebi ile de o çevreyi değiştirme söz konusu olabilir.
 
ASLAN – YÜKSELEN ASLAN: 10. Evinizde gerçekleşen tutulma iş hayatınızın net bir şekilde gündeminizde yer alacağı bir dönem ve belki de ev ya da aile konularınızı da gündeme taşıyabilir. Uzun süredir beklenen terfi, iş değişikliği, iş kurma gibi kariyere dayalı hedeflerin gündeme gelip bu noktalarda dönüşüm yaratacağı bir süreç diyebiliriz. Planlı ya da mücadele içinde olduğunuz kariyer süreçleri haricinde plansız bir şekilde karşınıza çıkabilecek süreçlere de işaret edebilir. Tüm bunlarla birlikte bazı etkenlerle beraber yine taşınmalardan da söz edebilmek mümkün. Daha ön planda olacağınız, değişimlerle harmanlanmış bir dönem başlıyor diyebiliriz.

BAŞAK – YÜKSELEN BAŞAK: 9. Evinizde gerçekleşen tutulma ile birlikte hayatınızla ilgili bilhassa yurtdışı temelli planladığınız konular varsa eğer hızlıca gündeme alabileceğiniz ya da ani bir şekilde tamamlanmaya gidebileceği bir dönem sizin için başlıyor diyebiliriz. Bunlar seyahatler, eğitim planlamaları olabileceği gibi aynı zamanda işiniz ya da akademik kariyeriniz ile de ilgili olabilir. Bu süreç içerisinde yeni eğitim planlamaları yapabilir, farklı kültürlere ait deneyimler yaşayabilir mevcut hayatınızda bunları harmanlayabilirsiniz. Tüm bu konular ile ilgili tamamlanması gereken noktaları nihayete erdirebilirsiniz.
 
TERAZİ – YÜKSELEN TERAZİ: 8. Evde gerçekleşen bu tutulma daha çok ortak kaynaklar ya da dışarıdan gelen maddi kaynakları ifade edecek bu sebeple de eşten, ortaktan, mirastan gelebilecek parayı anlatabileceği gibi aynı zamanda bu konularla ilgili özellikle uzun süredir bekleyen gündemi olan kişiler varsa belirsizliklerin bitip, tamamlanma yaşayacaklarından bahsedebiliriz. Tüm bunların yanında krediler, eş iş değişimi, varsa iş ortağı ile ilgili iş hayatındaki değişiklikler de söz konusu olabilir.
 
AKREP – YÜKSELEN AKREP: 7. Evde gerçekleşen tutulma gündeminizi ilişkiler ve ortaklıklar üzerinde yoğunlaştırıyor. Bu alanda incelemek gerekirse yeni ilişkiler söz konusu olabileceği gibi mevcuttaki ilişkilerin ani değişikliklere uğramasından da bahsedebiliriz. İlişkilerin resmiyet kazanması gibi etkileri olabileceği gibi beklenmedik şekilde ortaya çıkan gizli saklı konuları ya da biriktirilmiş sorunların ortaya çıkması gibi dönemeçler de yaşatabilir. Bununla beraber belki de geçmiş ilişkilerin gündeme gelmesi ve hesaplaşmaların yaşanması da beklenebilir.
 
 YAY – YÜKSELEN YAY: 6. Evde gerçekleşen tutulma iş hayatınızda, kariyer hedefinizde değişiklikler sunabilir. Uzun zamandır emek verdiğiniz süreçlerin sonuca ermesi ya da beklenmedik bir şekilde yön değiştirerek yeni bir hedefe yöneleceğinizi gösterebilir. Bunun yanında iş ortamınızda, ofisinizde, yapacağınız değişimleri de ifade edebilir. İş çevresinden, hizmet ettiğiniz alandan yeni kişilerin hayatınıza dahil olup ilişki geliştireceğiniz bir dönem olabileceği gibi aynı hedeflere sahip kişilerle bir araya gelmeyi de gösterebilir. Rutin sağlık kontrolleri için güzel bir süreç, bir süredir devam eden rahatsızlıkların tutulmanın tamamlanma etkisi ile beraber hayatınızdan çıkmasından da bahsedebiliriz.  Evcil hayvanlarınızın kontrollerini de bu dönemde değerlendirebilirsiniz.
 
OĞLAK – YÜKSELEN OĞLAK: 5. Evinizde gerçekleşen tutulma daha fazla göz önünde olacağınız bir dönem ile birlikte, yeni insanların hayatınızda yer alması, ilişkisi olmayanlar için flörtlerin gündemde olabileceği bir dönem. Aynı zamanda belki de eğlenerek yapacağınız bir hobinin hayatınıza dahil olması, belki buradan gelişerek kendinizi beklenmedik bir alanda ortaya koymak gibi durumlar söz konusu olabilir. Çocuklarla birlikte yapılacak etkinlikler, çocuklar hakkında yaşanabilecek farkındalıklar söz konusu olabileceği gibi çocuğu olan kişiler için de verimli bir sürecin tamamlanması diyebiliriz.
 
KOVA – YÜKSELEN KOVA: Tutulma 4. Evinizde gerçekleştiği için gündeminiz daha çok ev, aile, anne – baba, atalarınız gibi konular üzerine olacaktır. Bu noktada uzun zamandır sonuca ulaşmasını istediğiniz ailesel konuların nihayete ermesi ya da farklı konuların ailece bir tamamlanmaya katkı sağlaması gibi gündemler söz konusu olabileceği gibi aynı zamanda eğer ev değişikliği, taşınma, tayin gibi  durumlar düşünülüyor ise harekete geçmek için tam zamanı diyebiliriz. Tüm bu konular planlama içinde değilse de sürpriz bir şekilde karşınıza çıkabilir. Güvenli alandan, konfor alanından çıkmanıza engel olan içsel kaygılarınızı da dönüştürüp harekete geçmenizi destekleyen bir süreç olmasından da bahsedebiliriz.
 
BALIK – YÜKSELEN BALIK: 3. Evinizde gerçekleşen tutulma sizi yakın çevre iletişimi, zihninizin çalışma etkileri gibi alanlardan etkiliyor. Bu noktadan yola çıkarsak Uranüs etkisi ile birlikte bir karar verme sürecinde olmanızdan bahsetmek mümkün. Bu karar yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınız üzerinde etki edebileceği gibi onların hayatında gelişen süreçlere şahit olmanızla da ilişkili olabilir. Ancak her ne olursa olsun gündeminizde iş sözleşmeleri, eğitimler, yeni kararlarla ilgili bir takım gündemler yer alabilir, bu konularla alakalı başlangıçlar yapabileceğiniz gibi sonlanmalar da yapabilirsiniz. Buradaki temel nokta kararı sizin veriyor olmanız.
 
Yazmış olduğum tutulma etkileri genel yorumlamalar olup, bireysel haritalarınızda oluşan açı, ev ve gezegen etkileri ile değişiklikler gösterebilir.
Sevgiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi