ANALİZ TERMOMETRESİ

Futbolda, bir müsabakayı kazanabilmek ya da kaybetmemek için, yapılması gereken en önemli eylemlerden biri de, çok iyi mücadele

22 Nisan 2014 19:38
A
a
Sütiş Eskişehir
Futbolda, bir müsabakayı kazanabilmek ya da kaybetmemek için, yapılması gereken en önemli eylemlerden biri de, çok iyi mücadele etmekten geçer. Eskişehirsporlu futbolcular, K. Karabükspor maçında Analiz termometresini patlatırcasına, inanılmaz bir rekora imza atmış oldular.
   Kardemir Karabükspor karşısında,121 km. Mesafe kat eden kırmızı şimşekler, bireysel bazda da, Aytaç Kara’nın 13 km. Üstüne çıkmış olduğunu gördük.
    Düşünün bir kere,4 gün önce üst düzey bir maç oynadıktan sonra, çok güçlü ve önemli bir rakip karşısında, 2013-2014-sezonuna damga vuracak koşu mesafesi kat edeceksiniz… Tek kelimeyle helal olsun.
     Ancak, bu kadar mücadeleye rağmen, özellikle ilk 45 dakikalık dilimde hafızalarımızda yer eden iki, önemli olay vardı. Birincisi talihsiz bir şekilde trafonun yanması, ikincisi ise sezon başından bu yana Eskişehirspor’u birçok maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da yapmış olduğu kurtarışlarla ayakta tutan BOFFİN oldu.
  Karşılaşma öncesinde, bir tarafta 2013-2014-Sezonu itibariyle, en azından kupada final oynama şansı yakalayan ve Avrupa kupalarına gitme avantajını eline geçiren Eskişehirspor. Diğer tarafta ise, Spor toto süper ligde ilk 5 içinde yer almak hedefinde olan Kardemir Karabükspor’un mücadelesi golsüz geçmesine rağmen, heyecanın ve pozisyonların bol olduğu bir maç oldu diyebilirim.
     Şunu da belirtmek isterim. Eskişehirspor kupa maçı öncesinde oynayacağı iki kayseri takımı müsabakalarında, ciddi anlamda motivasyon eksikliği yaşayabilir. Çünkü 7 Mayısta oynanacak kupa finali, Eskişehirspor tarihi için çok ama çok daha fazla önem arz etmektedir.
      Onun içinde, Her kesin kupa maçı finaline kadar menfi ya da müspet sonuçlarda takıma sahip çıkması gerektiği kanısındayım.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi