Alpay hoca istifa!

1 Aralık 2016 09:15
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Sivasspor maçında alınan yenilgi herkesin canını sıktı. Bu doğru hepimiz üzüldük ancak, Takımın ne ruhsuzluğu kaldı, ne isteksizliği kaldı ne oyunu kaldı ne mücadelesi kaldı. Anlayacağınız takım her şeyi ile sınıfta kaldı. Hele Teknik Direktör hepten sınıfta kaldı. Neden mi ? Bir oyunu okuyamıyor. İki oyunu iki taraflı okuyamıyor. Üç oyuncu değişiklerinde geç kalıyor. Dört oyuncular üzerinde etkisi yok. Beş acemi ve agresif sürekli atılıyor. Altı Alpay hocayla bu iş olmaz bir an önce istifa etsin. Diye olumsuz eleştiriler var. Biraz insaf, Arkadaşlar takım gitmiş Sivas’ta oyun tutturamamış yenilmiş ve gelmiş, neden bu kadar abartıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Bir hafta önce bu takıma övgüler yağdırmıyormuyduk. Eğer bizler skora göre yorum ve eleştiri yapacaksak, günü kurtarırız, geleceği kaybederiz, aman dikkat!
Kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum. Bandırmaspor’u bu takım Alpay hocayla Ankara’da yenmedi mi? Yendi. Adana’da Adanademirspor’u bu takım Alpay hocayla yenmedi mi? Yendi. Kendi sahamızda Lig lideri yeni Malatyaspor’u on kişiyle yenmedi mi? Yendi. Biz bu maçları muhteşem futbol oynayarak mı yendik hayır. Usulüne göre oynayarak kazandık yani kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptık. Bundan sonrada böyle olacak. Kimse üst düzey futbol beklemesin. Takım hedefine ulaşmak için yapması gerekeni yapsın yeter.
Hocanın yeterliliğini tartışma konusu yapmak takıma ciddi zarar verir. Bana göre bu güne kadar aldığı sonuçlar başarılı, destek olmak gerekir.  Her maçın bir öyküsü olduğu malum,  Yeni Malatya maçında olumlu şartlar, psikolojik şartlar ne kadar Eskişehirspor’dan yanaydıysa Sivasspor maçında değildi, yenildik. Bir maçı etkileyen bin ile bin bez yüz iç ve dış faktör varken, bir yenilginin ve bir galibiyetin peşine çok fazla takılmamak lazım. Bir sezonu planlamak gerekir. Sezon sonunda hedefe ulaşıldığında, bir iki mağlubiyetin anlamı kalır mı? Kalmaz. Eleştiriye muhakkak yapacağız, ancak kırmadan dökmeden yapalım.
Bakın önümüzde çok önemli dört maç var. Fikstür Eskişehirspor’dan yana gözüküyor iyi değerlendirildiğinde büyük avantaj olacağı kesindir. Bu maçlara odaklanıp en az zararla çıkmak lazım.
Bir düşünürün söylediği gibi; Çok istediğiniz bir konuya odaklanıp olumlu sinerjinizi gönderirseniz, bu olumlu sinerji, elektro manyetik dalgalar halinde gök yüzünde buluşur, yoğunlaştığın konuya yansır diyor. Ben düşünürün yalancısıyım.
Yeni Malatya maçında olduğu gibi, yenilgiyi aklından geçiren var mıydı?
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
A.Nazmi Önce 2 Aralık 2016 09:29

sayın Ahmet hocam ,siz yeni bir araç almışsınız yağını yakıtını koymuşsunuz kış lastiklerini takmışsınız aracınız sefere hazır 20-25 bin hazır da yolcu sizi bekliyor.her şey rağmen siz aracı yeni ehliyet almış bir sürücüye teslim etmişsiniz ,burada hem sürücünün hemde araç sahibinin hiçmi kabahati yok.yolcular artık konforlu bir seyahat bekliyor...SAYGILARIMLA....

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi