Ahmet Ataç 15 02 2024

Allah aşkına oynayın kazanın

Ahmet Bingöl yazdı

11 Aralık 2015 23:23
A
a
Sütiş Eskişehir
Bu sezon diğer sezonlarda yapılan hataların toplamıdır. O kadar yanlış yapıldı ki toparlanmak hiç kolay görünmüyor. Bıçak kemiğe dayanmış, nefes alınacak yer kalmamış bizler hala bir masalın gerçeğe dönüşmesini bekliyoruz. Çünkü yarına dair umutlarımız var.
 Koca bir ilk yarı tamamlanmak üzere bir güzel maç izleyemedik. Bir rahat yüzü göremedik. Bahane ararsan çok, her maçımız final diyoruz, sonra konsantre olamadık diyoruz. Ligin dibine demir atmışsın, oradan kurtulmak için, kazanmak adına çabalaman lazım hala konsantre olamamaktan bahsediliyorsan, orada bir algı sorunu var demektir. Hata yapma lüksümüz yok diyorsunuz, hatasız maçınız yok. Allah aşkına konuşmayın, işinizi yapın, düşürmeyin elin diline oynayın ve kazanın.

Taraflı tarafsız her kesim bu takımın burada olmaması gerekir derken, takımın haline üzülürken siz, konsantre olamadık demeyin, konsantre olun.
Taraftarın aklı fikri sendeyken, takımının aldığı sonuçları endişe ile izlerken, konsantre olamadık demeyin, konsantre olun.
Bu şehir senin sevgin ve sevdan uğruna yanıp tutuşurken siz, konsantre olamadık demeyin, konsantre olun.
 Bundan böyle hiçbir kimsenin hiç bir açıklaması, kazanmadıktan sonra anlamı olmaz. Oynayın kazanın bizi elin diline düşürmeyin.
Bu Eskişehirspor bize bu sezon maç yorumu ve analizi yaptırmayacak anlaşılan, dilek ve temenniden öteye geçemedik. Defansın hataları, orta sahanın üretken olmayışı, forvetin gol yollarında sıkıntı çektiğini hiç yazamadık. Oyun sistemi hakkında hiç yorum yapma fırsatı yakalayamadık.  Biz yine her zamanki yerinde sizin kazanmanızı bekleyeceğiz. Çünkü bizim yarına dair umutlarımız var. 
“Fuzuliye” sormuşlar…Sevmek mi daha güzel sevilmek mi?.. Sevmek demiş… Çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın! Şu bir gerçek ki bu şehir ve bu taraftar sevgisinden her zaman emin olmuştur. Bu yüzden oynayın kazanın, bu şehri ve bu taraftarı düşürmeyin elin diline.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi