AK Parti CHP'yi örnek mi aldı?

Erken mi, baskın mı, zamanında mı bilinmez seçime yaklaşıyoruz… Partiler de boş durmuyor, yapıyor bir şeyler(!) Eskişehir’deki çalışmalara baktığımızda;

21 Eylül 2022 08:14
A
a
Sütiş Eskişehir
Erken mi, baskın mı, zamanında mı bilinmez seçime yaklaşıyoruz… Partiler de boş durmuyor, yapıyor bir şeyler(!)
Eskişehir’deki çalışmalara baktığımızda;
Saadet Partisi ile Demokrat Parti çizgisini bozmuyor. Yıllardır süren Pazar toplantılarını yapmaya devam ediyor.
İYİ Parti’de hareketlilik söz konusu… Sahada stant kurarak üye çalışmalarına tam gaz devam eden teşkilat, her hafta mutlaka basın mensuplarını davet ederek gündemdeki konuları değerlendiriyor. Öyle ki bazen de aynı gün İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatı birbirinden habersiz farklı konuları gündeme taşıyabiliyor. Öyle bir çalışma… Olsun… Yine Genel Merkez’den partinin önemli isimleri şehrimize gelerek “Kapı kapı gezeceğiz, derdimizi anlatacağız!” mesajı veriyor.
Milliyetçi Hareket Partisi ve Gelecek Partisi’nin varlığı ile yokluğu bir.
DEVA Partisi de parti il binasında Genel Merkez’den gelen misafirleri ağırlayarak “Biz de varız!” diyor. Her ne kadar Eskişehir özelinde açıklamalara çok yer vermeseler de ülke sorunlarını dile getiriyorlar.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Başkanı Recep Taşel, Twitter’da öne çıktığı kadar sahada öne çıkamıyor. İl Örgütünün yapamadığını CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü yapıyor. Vekiller bir gün ilçede, bir gün markette, bir gün işçinin yanında… Sorunları kamuoyuna ve meclis gündemine taşıyarak çözüm önerilerini sunuyorlar.
AK Parti’de ise en fazla Milletvekili Emine Nur Günay’ın sahada olduğunu görüyoruz.
Gelelim esas konumuza…
AK Parti İl Teşkilatı, dün basına bir davet gönderdi. ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ adı altında yapılan duyuruda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Genel Merkez MKYK Üyeleri Mehmet Ali Zengin, Sevan Sıvacıoğlu, Ayhan Salman, Lütfiye Selva Çam, Metin Tarhan, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’ın Eskişehir’e gelerek basın ile buluşacağı bildirildi. Toplantıya şehrimizden AK Parti Milletvekili Nabi Avcı ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’ın da katılacağı belirtildi.
Bu toplantı akıllara Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması’nı getirdi. Biliyorsunuz Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de içlerinde bulunduğu 11 Büyükşehir Belediye Başkanı belirli aralıklarla farklı şehirlerde bir araya gelerek ortak basın açıklaması yayınlıyor. AK Parti İl Teşkilatı da ülkenin farklı şehirlerinden gelen milletvekilleriyle toplantı düzenlemeye karar vermiş. Belediye Başkanları yerine Milletvekilleri tercih edilmiş. Henüz şehrimizdeki 3 AK Parti Milletvekilinin bir araya gelip de bir toplantı düzenlediğini göremeden, farklı şehirlerden gelen milletvekilleriyle yapılan toplantıdaki amaç ne? Eskişehir’de ne deneniyor? Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması AK Parti’nin yoluna ışık mı tuttu?
Demek ki 11 Büyükşehir Belediye Başkanı’nın gerçekleştirdiği toplantılar, Türkiye’ye örnek olmasının yanı sıra iktidara da yol gösterir hale gelmiş…
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi