Ahmet Ataç öyle bir gol atmış ki...

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu Efsane Futbolcular ile bir araya geldi. Ataç burada yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor başarılar yakalarken arkasına cumhurbaşkanı falan alarak değil, alın teri ile büyük başarılar elde etti" demiş.

14 Mayıs 2022 09:21
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirsporlu Efsane Futbolcular ile bir araya geldi. Ataç burada yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor başarılar yakalarken arkasına cumhurbaşkanı falan alarak değil, alın teri ile büyük başarılar elde etti" demiş.
Profesör Fethi Heper ile bir araya gelen Ahmet Ataç öyle bir gol atmış ki, tam iki kere gol kralı olan Fethi Heper bile kıskanmıştır. Hani futbol tabiri vardır, "Golü 90'a taktı" diye. İşte Ahmet Ataç "Arkasına Cumhurbaşkanı'nı alarak" derken golü 90'a takmış...
Kaleciyi içeri sokmuş...
Ceket düğmesi gibi iliklemiş...
Türk Futbolu öteden beri "Dürüst ve ahlaklı" bir yapıda olmadı. Her dönem bir takım karanlık odaklar şampiyonları ve küme düşen takımları belirlemeye kalktı. Zaman zaman başarılı da oldular. Ancak bu seneki kadar bir lig görmedim. Gören varsa beri gelsin.
Eskişehirspor olarak biz İstanbul Diktatörlüğü'nü baş kaldıran ilk Anadolu takımı olduk. Ama karanlık odaklar tarafından engellendik.
 
 "Anamızdan emdiğimiz süt kadar helal" iki şampiyonluğumuz, bir takım Bizans oyunlarıyla İstanbul takımlarına peşkeş çekildi. Bizden sonra İstanbul Diktatörlüğüne Trabzonspor meydan okudu. Ve 1970'li yıllarda bizim başaramadığımızı başardılar ve Türk Futbolu'ndaki bozuk düzeni ilk defa devirdiler. Bizans entrikalarının tekerine çomak soktular. Biz İstanbul'u salladık, onlar yıktılar; helal olsun!..
İnşallah günün birinde Türk Futbolu'nda şampiyonlar ve küme düşenler emir ve talimatla değil, delikanlı gibi mücadele ederek belirlenir.
 
Önce Eskişehirli olmak
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi ziyaret gerçekleştirdiği Eskişehir ziyareti kapsamında, Yılmaz Büyükerşen'e de uğradı. Aslında "Huzurlu" ülkelerde bu tip ziyaretler çok doğaldır ve gazetelerin – en iyi ihtimalle – 5'inci sayfasında yer alır. Ancak bizde farklı siyasi partiler birbirlerini terörist, ajan, vatan haini ve hırsız olmakla suçladıkları için durum değişir. Bizler böyle insani ziyaretlere pek alışkın değilizdir.
Kendi adıma konuşayım; Mustafa Destici'yi öncelikle "BBP Genel Başkanı" olarak değil de,  "Eskişehirli Genel Başkan" olarak görüyorum. Yılmaz Büyükerşen'i de önce CHP'li olarak değil, Eskişehirli olarak görüyorum. Eğer böyle düşünmezsek ne mi olur?
İşte Eskişehir şu anda hangi durumdaysa öyle olur. "Eskişehirlilik" bilincini oturtamazsak önüne gelen işte böyle tokatlar bizi. Yılmaz Büyükerşen ve Mustafa Destici bu kentin yarattığı iki büyük isim. Her ikisine de sahip çıkmalıyız. Esasen Eskişehir'in değerlerine sahip çıkmalıyız.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekici26 15 Mayıs 2022 07:35

İktidar olabilecek potansiyeli olan bir partiyi tabela partisine dönüştüreni övmek te maharet istiyor.

1 2 Cevap Yaz
Selim Dağ 14 Mayıs 2022 10:22

Bizim dinimiz, bizim örfümüz, bizim adetimiz diye diye toplumun başka düşünce ve hayat tarzına şiddetle karşı çıkan bir kişiye ben neden sahip çıkayım ? Aynı dine inansam bile sahip çıkmam. Çünkü böylelerinin derdi din falan değil, örf adet hiç değildir. Böylelerinin derdi kendi taraftarlarını arkalarına alarak, onlara gaz vererek kendi yaşadığı lüks, şatafat ve zenginliğin hiç bitmemesi için uğraşmaktır. İslam dininde lüks şatafat ve israf haramdır. Mesela islam dinini savunduğunu söyleyen bir tarikatın liderinin altında son model mersedesin ne işi vardır ? İsraf değil midir ? Ya da birilerinin yemesi içmesi daha mı göze batıyor ?

3 8 Cevap Yaz
Özer 14 Mayıs 2022 10:00

Desticinin dün yaptığı hezeyanlarıda dinlediniz mi ? Birde örf adet kılıfıyla bu hezeyanları yapıyor

9 9 Cevap Yaz
Hong Kong 14 Mayıs 2022 09:58

Herkes bir yol tutmuş, bizim yolumuz yol ötekiler kötü yoldalar diye birbirini kötülüyor. Ama kimin yolunun yol olmadığı ortada, halk bunların farkında. Mesela İşid zihniyeti, yobaz zihniyeti doğru bir yol değildir. İslam diyor; Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız. Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz. Fakat birileri hem insanlara zorla birşeyleri empoze etmeye çalışıyor, hemde kendinden nefret ettiriyor. Bu nasıl olacak ?

3 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi