Açık hava yaz konserleri

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava konserleri de çoğaldı. Belediyeler ve çeşitleri festivallerin Eskişehir'de düzenledikleri konser etkinlerinin yanı sıra 222 Park da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

28 Temmuz 2019 10:33
A
a
Sütiş Eskişehir
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava konserleri de çoğaldı. Belediyeler ve çeşitleri festivallerin Eskişehir'de düzenledikleri konser etkinlerinin yanı sıra 222 Park da çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu sene ikinci kez ''Açık Hava Yaz Konserleri'' adı altında sevilen sanatları ağırlıyorlar. Kuytu Bahçe adını verdikleri bahçe alanında düzenleniyor konserler. Geçtiğimiz yaz oldukça beğeni toplamıştı. Bu senede devam ettirme kararı aldılar. İlk konser etkinliğinde Cem Adrian'ı ağırladılar. Bu hafta ise sevilen sanatçı Melek Mosso sahne aldı. Sevilen şarkılarına yer verirken ayrı zamanda 90'ların renkli şarkılarını da seslendirdi. Yoğun bir kalabalık vardı, bahçe alanında adım atılacak yer kalmadı adeta. Son zamanlarda oldukça popüler bir isim haline gelen Melek Mosso hayatımıza 2018 yılında 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla birlikte girmişti. Bazı şarkıları da coverladı ve oldukça beğeni topladı. Coverladığı bir şarkı 15 milyondan fazla tıklandı. Sevilen dizi 'Çukur' da dizi müziği olan ''Hiç Işık Yok'' şarkısını seslendirmesiyle beraber hayran kitlesini fazlasıyla artırdı. Kendine has tarzı ve ses tonuyla dikkat çeken Melek Mosso, Eskişehir'lilerden de tam not aldı diyebilirim. 
Kuytu Bahçe'de çeşitli partiler de düzenleniyor.''Açık Hava Yaz Konserleri'' ise farklı sanatçılar ile tüm yaz boyunca 222 Park'da devam edecek. Biletler için erken davranmanızı tavsiye ederim.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi