5 Ekim Koç Burcu Dolunayı

AstroMah yazdı

5 Ekim 2017 09:25
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ay doğum haritasındaki turunu 28 günde tamamlar. Güneş ile yaptığı açılar sonucu Ay’ın evreleri oluşur. Bunlardan en önemlisi Yeniay ve Dolunay evresidir. Her ay Yeniay ile başlangıçlar, Dolunay ile de bitişler yaşarız. Ay'ın yeryüzündeki canlılara etkisi kanıtlanmıştır. Esasında bizlerin duygularını yönetir.
Bu ay 5 Ekim saat 21.40 civarında Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Ay, Koç burcunda acelecilik, aklına geleni yapmak, agresiflik verir. Zaten Koç; harekettir, canlılıktır, bahardır, başlangıçtır, acelecidir, çabuk parlayandır, kendi başına buyruktur, ateştir, savaştır, kazalardır. Vücudumuzda baş bölgesidir, başımızla ve yüzümüzle ilgili hastalıklardır.
Aslında, bu Dolunay 28 Mart 2017’de gerçekleşen Koç Yeniayı’nın kapanışı olacak. O dönem hayatımıza giren, muhtemelen biraz gürültülü patırtılı, olaylı, hareketli başlayan her ne ise onun bitişi olacak. Bir nevi aylardır bastırdığımız duygularımız patlayabilir.
‘Dildir insanı abâd eden, dildir insanı berbat eden’ demiş atalarımız, aniden tartışmalara girip sonra pişman olabiliriz. Aşırı tepki vermeden önce sakin düşünmekte fayda vardır. Özellikle ikili ilişkilerin sınanacağı bir dönem, bencil davranmamaya çalışalım. Eşimize, sevgilimize, iş ortağımıza karşı biraz daha empatik davranmaya özen gösterelim. Elimizde olmadan eleştirinin dozunu kaçırabiliriz.
Dolunay anında haritaya baktığımız zaman:
*Ay, Koç burcunda.
*Haritanın yükseleni İkizler burcunda.
*Dolunayın gerçekleştiği anda Mars-Venüs kavuşumu ile Merkür-Güneş kavuşumu var ki, Dolunayın kilit enerjileri bence bunlar.
*Diğer açılarla konuyu uzatıp sizlerin kafasını karıştırmayacağım. Dolunayların etkisi genelde 3-4 gün önce başlar ve sonrasında 3-4 gün daha devam eder. İşte kaç gündür hissettiğiniz hassasiyet bundan, lütfen iletişim dilimize dikkat edelim.
Birkaç gündür ülkemiz ve Dünya genelinden gelen saldırı ve patlama haberleri maalesef Dolunayın tetiklemesiyle başlamış durumda. Koç burcunu Mars yönettiği için savaş, kaza, patlama haberleri birkaç gün daha devam edecektir.
Ay menzili olarak Er Raşa menzilinde, yani bu dönem yaşanacak olaylar bizlerin sinirlerini zıplatsa da sonucunun olumlu döneceği sinyalini veriyor. Özellikle bu dönem yapılan çiftçilik ve bahçecilik çalışmaları verim getirir.
Bizler neler yapabiliriz?
*Daha az kahve tüketebilir; bitki çayı içip gevşeyebiliriz.
*Nefes çalışmaları yapabilir; meditasyonla, duayla rahatlayabiliriz.
*Spor yapabilir; toprakta çıplak ayak yürüyerek, doğaya temas ederek enerjimizi boşaltabiliriz.
Dolunayda hepimiz aynı enerjiye maruz kalıyoruz. Tabi doğum haritalarımıza göre etki alanları değişebilir, tepkilerimiz ve kabullenişimiz ise bizlerin kişiliğiyle ilgili.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut Ş. 5 Ekim 2017 15:07

dolunayın etsıkını fazlasıyla görüyyorum medıtasyon olmassa olmazım.tesekkur ederım yazılarınız için .

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi