4 Kasım boğa dolunayı

AstroMah yazdı

5 Kasım 2017 11:53
A
a
Sütiş Eskişehir
4 Kasımda, saat 08.22’de, 11° Boğa burcu Dolunayı gerçekleşecek. Yükselen burcu Akrep olan Dolunayın; Güneş, Jüpiter, Merkür’ün Akrep vurgusunu iyice yoğunlaştırıyor.
Dolunay Boğa burcunda olacağı için, Boğa burcu ve Akrep burcu temaları etkin olacaktır. Neler olabilir dersek;
Para ve hesaplar gündemde olabilir. Bütçe gözden geçirilip, muhtemelen birikim yapmaya karar verilir. En güvenilir liman neresi görülse oraya yönelinir.
Hepimiz rahat ve konforlu bir yaşam arayışı içinde olabiliriz. Tembellik yapma isteğimiz artabilir.
İştahlar açık olur, yemek yeme kadar yemek yapma isteği de artar. Kilolara dikkat diyecek seviyeye ulaşılır. (Astrolog uyarısı da benden olsun; rejim yapmaya karar verecek olursanız Dolunaydan sonra başlamak kilo vermeyi kolaylaştırır.)
Bu yıl birkaç defa açı yapan Satürn-Uranüs bu ay en olumlu açıda buluşuyor. Sebat gösterilerek yapılan özellikle parasal yatırımların, başlangıçların; çalışıp çabalayanlara kadersel sonuç getireceğini gösteriyor.
 Ülkemizin haritasında Kasım ayı başından itibaren; askeri hareketlilik ve üzücü haberler olabileceğini, çocuklarla ilgili olaylara dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor.
Soğuk havaların başladığı şu günlerde özellikle salgın hastalıkları taşıyıcı olarak dağıtmamaya özen göstermeliyiz. Okul çağı çocuklarımızı tuvaletlerden bulaşabilecek hastalıklara karşı eğitebiliriz. Dolunaya yakın sabit yıldız, küçükbaş hayvanlarda salgın bir hastalık olabileceğini işaret ediyor. Çiftçiler hastalıklara karşı önlem alabilirler.
Ay Menzili olarak Buteyn Konağında, bu menzil olumlu bir menzil olup özellikle ilişkilere başlamak için uygun kabul edilir. Venüs Terazide bu istekleri körükler, lakin Mars Terazide olunca, ilişkilerde güven sarsıcı olaylar yaşanabilir. Süregelen sağlıklı ilişkilerde artık final kararı alınabilir, evlilik nişan tarihleri belirlenebilir.
Görüldüğü gibi bu Dolunay güven çok önemli. Aslında bir müddettir kontrol edilen hesapların dökümü bu Dolunayla çıkarılabilir. Güven hanesi sorunsuz ise çoğu şeye göz yumulabilir. Fakat güven bir kere sarsıldı mı bir daha düzelmesi zor olur.
Ee ne demiş atalarımız; güvendiğin dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı baş başa bırakmaktır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi