31 Ocak ay tutulması

AstroMah yazdı

27 Ocak 2018 09:28
A
a
Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ay Tutulması; Dünya’nın, Güneş ile Ay arasına girerek, gölgesinin Ay’ı tamamen kapatmasıyla oluşur. 2,5 yılda bir denk gelen bu doğa olayına Tam Ay Tutulması; tutulma sırasında Ay’ın Dünyaya yakınlığı nedeniyle oluşan haline Süper Ay; Güneş ışınlarını alamadığı için Ay yüzeyinin kırmızı renk alması haline Kanlı Ay; 1 ay içinde 2. kez Dolunay olması nedeniyle de Mavi Ay olarak adlandırılır. Şimdi bu son Ay Tutulması; Süper, Kanlı, Mavi Tam Ay Tutulması oluyor.
 
Kafanız karıştı biliyorum ama doğa olaylarının bu şekilde gerçekleşmesi tesadüfi değildir, bu nadir tutulma en son 152 yıl önce olmuş. Büyük bir değişim enerjisine hazırlanmamız için, ilahi sistem bizlere ayar veriyor. 2016 Ağustos’ta başlayan Aslan-Kova aksı tutulma serisi 2019 Ocak ayında son bulacak. Bu süreçte; ben mi, biz mi; kalbim mi, aklım mı; ateş mi, hava mı; show zamanı mı, icraat zamanı mı diyeceğimiz enerjiler yerli yerine oturacak.
 
11º Aslan burcunda Ceres kavuşumlu gerçekleşecek tutulmanın etkilerine gelirsek, öncelikle bilinmeli ki tutulma etkileri 1 ay öncesinden başlayarak aylarca sürebilir. Aslan-Kova aksı toplumsal olaylarda hareketliliği gösterirken, buna tam 1 ay öncesi İran’da başlayan halk olaylarını örnek verebiliriz.
 
Tutulma 2. Dekenatta ve Jüpiter etkisinde gerçekleşeceği için; kadın sanatçıları, lider ve sanatçı çocuklarını, kadın bilgelerle ilgili olayları gündeme getirebilir.
 
Tarfa Menzilinde olan tutulmalarda, sert ve kırıcı etkilerin, gayri meşru çocuk doğumlarının, çocuklarda olabilecek hastalıkların ve toplum genelinde huzursuzluğun olabileceğinden bahsedilir.
 
Yine ateş grubu tutulmaları, düşünmeden ani çıkışları, askeri hareketliliği, agresyonu, egolu olmayı, ateşli hastalıkları tetikler. Ülke haritamızın ekonomi, para, borçlar evinde olacak bu tutulma ile sıra dışı vergiler gündeme gelebilir.
 
Harita bütününe bakınca; ekonomik hareketlilik, borç-alacak konuları, özellikle et fiyatları ile tüm gıda maddelerinde fiyat artışları, bankalarla ilgili krizler, kırık kalplerin sorgulanması, kadın-erkek çekişmelerinin bol olması, ben-sen çekişmesi, doğa şartlarının sertleşmesi, havaların ayaz olması, su ve sıvılardan kaynaklı zehirlenmeler ile sel, deniz kazalarını, beslenme sorunlarını, kaçırılan kadınların olabileceği bir tutulma olarak görülmektedir. Özellikle tenha yerlerde  yaşayan kadınların, tutulma dönemi daha dikkatli olmasında fayda vardır.
 
Tutulmaların genel etkisi bunlar olsa da aslolan kendi natal haritamızla birleştirip bakmaktır. Tutulmalar esnasında; tercihen kapalı bir alanda(mümkünse evinizde) doğal taşlarla meditasyon yapabilir, gümüş takılarla enerjinizi dengeleyebilirsiniz, evimizi adaçayı ile tütsülüyebilir, sadaka verebilir, dua edebiliriz. Peygamber Efendimizin sünneti olarak  Husûf Namazı kılabiliriz.
 
Dualarımızda, zor hava şartlarında operasyonlara katılan Mehmetçiğin; hayvan, bitki, börtü böcek tüm canlıların en az zaiyatla çıkması için, Rabbime dua edelim.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi