31 Mart Terazi Dolunayı

AstroMahr yazdı

31 Mart 2018 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
31 Mart 2018’de Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay hangi olasılıkları barındırıyor diye bakalım,
Öncelikle Astroloji olasılıkları gösterir, haritadaki yerleşimler aynı anda çok fazla konuya işaret edebilmektedir.  İşte burada astroloğun yorum gücü devreye girer, olasılıkları yorumlar.
Dolunayda ilk göze çarpan eril-dişil enerji, Koç-Terazi aksında karşıt yapıyor. Bunlara Mars-Satürn kare açı yapıyor ki, bu da her türlü ilişkide gerginlik, agresyon denilebilir.  Ben-sen, karı-koca, amir-memur, kadın-erkek, mantık-duygu,  hepsinde içsel ve derinden çatışma yaşayabiliriz.
Bu Dolunay kombinasyonunun bende oluşturduğu asıl tema;  aldatma, dürtülere yenilme, hırslara kapılma, gereksiz harcamalar ve düşüncesiz davranışlar sonucu ilişkilerin sorgulanmasıdır. Aslında yaşanacak her şey kaderseldir ve bizlerin hak ettikleridir. İlahi sistem, kendi içinde eleme yapmak için bu tarz enerjiler gönderip bizleri sınar.
#VenüsBoğa burcuna henüz girse de; Uranüs’ten uzaklaşması ilişkilerde ortamın yumuşayacağı,  romantik barışmalar yaşanabileceği, para piyasalarında hareketlenmeler, lüks yaşam isteği, harcamalarda dozun kaçırılabileceği anlamına gelebilir.
#MerkürRetro pozisyonda ve Ay’ın kavuşum yaptığı sabit yıldız boşanma, entrika, endişe anlamlarına geliyorken, geçmiş konuların muhasebesi yapılabilir. Bir yara varsa kanatıp tuz basma zamanı, unutmamalıyız  canımızı yaksa da, içerdeki mikrobu öldürüp kalıcı olarak iyileştirebilir.
Özellikle evliliklerde; aldatılmak ve bunu kabullenmek basit bir tecrübe değildir. Bundan birkaç yıl öncesine kadar ayrılan bir çift duyulunca neden oldu acaba, diye düşünülürken şimdiler de bitmeyen evliliklere hayret ediliyor. Anlaşamama, uyuşamama, kabullenememe bunlara eyvallah, kötü bir evliliktense ayrılmak evladır. Lakin aldatılma neticesinde bitirmek insanların kalplerinde onarılmaz yaralar açar. Dürtülere kapılmamaya dikkat edilmesini, vefanın sadece semt adı olmadığını, mutluluğun bizi sevenlerle daha da artacağını hatırlatmak isterim.
“Bizim insanımız şöyledir, böyledir” gibi afaki lafları aslında hiç sevmem . Lakin bazen öyle kelimeler duyarım ki acaba bilinçli mi yapılıyor, kodlarımızla mı oynanıyor derim. Subliminal mesajlarla öz değerlerimiz mi sarsılıyor diye düşünürüm.
Buna örnek olarak Angut kelimesi dilimizde “kalın kafalı, laf anlamayan, saf” anlamında kullanılsa da, aslında Ördekgillerden bir kuş türü olup en belirgin özelliğini ise çok vefalı bir kuş olmasıdır. Şöyle ki, eşinin ölüsünün başından ayrılmayıp kendini av edene beklermiş. Sizce de bu hayvan Angutluk mu yapıyor bu davranışıyla?
Yine bir deniz kuşu olan Sümsük bizde” uyuşuk, mıymıntı, işe yaramaz “ anlamlarında kullanılmaktadır.  Sürü halinde, tek eşli, eşinin sesiyle hareket eden bir kuşun ismini aşağılama ifadesi olarak kullanmamız bana manidar geliyor doğrusu.
Yaşanacak Dolunay bitmesi gerekeni bitirecek, gitmesi gerekeni gönderecektir. İyi bir ilişkiniz varsa sahip çıkın, para harcamalarında kontrollü davranın derim. Olanın ve bitenin bütünün hayrına olması dileklerimle…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi